Føler du for en miniferie, ikke langt unna Oslo? Bare et lite avbrekk som føles som noe langt mer? Da vil jeg anbefale Strømstad SPA. Strömstad Spa & Resort ligger 10 meter fra bryggekanten i Bohuslän. Jeg har deltatt på en rekke konferanser på dette hotellet og alltid tenkt at jeg bør unne meg en privat tur hit i tillegg. Sommerfølelsen kombinert med trening og SPA passer meg perfekt når jeg vil bort fra daglige rutiner.

 

IMG_0608

 

Decléor Aroma Spa

Strømstad SPA er et Decleor Aroma SPA, kan det bli bedre? To etasjer med SPA, trening, saltvannsbasseng, jacuzzi med havutsikt, dampbadstue, finsk sauna og mye mer.  Jeg elsker Decleor! Og jeg elsker SPA! Perfekt kombinasjon for meg!

 

IMG_0611

 

Aroma SPA Ritual

I tillegg til å booke behandleinger anbefaler jeg å teste Aroma SPA Ritual. Her kan du på egen hånd gå gjennom SPAet i riktig rekkefølge for maksimal effekt.Ritualet tar deg gjennom 8 steg:

  1. Du innleder med et oppfriskende fotbad
  2. Så går du videre til finsk badstue
  3. Eventyrdusj
  4. Dampbadstue
  5. Kjølende snø masseres på hele kroppen med spesiell fokus på lymfeknuter
  6. Tecaldarium
  7. Kneipp fotbad som veksler mellom iskald og varm temperatur og virkelig får fart på sirkulasjonen.
  8. Avslutt i en deilig hvilestol på relaxdekk.

Hele runden tar omtrent 45 min. Dette har alle tid til! Effekten på kroppen er merkbar!

 

47095

Decleor aromatiske produkter

Ved hjelp av et kit med produkter fra Decleor gir ritualet deg ekstra effekt. Her får du rens til ansikt, dusjgele, peeling, ansiktsmaske, beroligende balm, dagkrem og bodylotion. Produktene er basert på aromatiske essenser som påvirker psyken, så vel som huden. Decleor gir deg maksimal effekt av SPA ritualet og huden vil gløde etter denne timen!

 

Restaurang Maritimus

Ligger fantastisk til, bare 10 meter fra bryggekanten. Hele restauranten er lekkert nyoppusset i 2016 og det serveres de beste viner og både a la carte meny og en stor, velsmakende middagsbuffet.

 

IMG_0612

Deilige rom med SPA følelse

Jeg var så heldig å bli booket inn på en Frontsuit, på hele 55 kvadratmeter med eget soverom og sjøutsikt! Her finnes alt du trenger for å overnatte så lenge du ønsker; TV, kjøkkenbord, kjøleksap, espressomaskin, vannkoker og en stor deilig seng! Bare det å våkne opp til sol og denne fantastiske utsikten utover havet gir meg en ro på høyde med en tur i SPAet. En perfekt kombinasjon for en maksimalt avslappende helg!

 

IMG_0613

 

Jeg kommer garantert til å reise tilbake når jeg trenger følelsen av ferie, på korteste mulig tid! Det anbefaler jeg deg å gjøre også!