Vi forsikrer hjem, innbo, båter, biler og barn. Selvfølgelig gjør vi det! Men hva med huden din? Er den forsikret? For er det en ting som er sikkert så er det at den forfaller. Ikke alle opplever at huset brenner ned, heldigvis. Men huden, og resten av kroppen, den går en vei.

Beautiful face of young woman with cosmetic cream on a cheek. Closeup portrait isolated on white.

Hvordan forsikre huden?

Jeg tror neppe du vil få utbetalt en forsikringssum når huden begynner å sagge. Så hva mener jeg egentlig med å forsikre huden? Jo jeg mener den investeringen du hele tiden kan gjøre, i tid og penger, for å ta vare på huden så godt som mulig. Dette vil du jo garantert se resultater av, i motsetning til alle pengene du månedlig betaler i forsikringer.

 

Lei av å bli lurt?

Er du ikke lei av å bruke penger på produkter som ikke gir effekt? Så hvordan skal du vite at du virkelig får noe igjen for pengene du investerer?  Er du klar over at det mest økonomiske er å få profesjonell hjelp med det samme, før du bruker mye penger på produkter og behandlinger som ikke virker?

47051

 

Strålende sunn hud hele livet!

I 20 år har jeg hørt folk uttale at behandling i klinikk er luksus og ren velvære. Velvære kan stemme, selv om ikke alle behandlinger er behagelige. Men luksus er helt misforstått. Jeg var ferdig utdannet hudterapeut for 25 år siden og jeg kan fortelle at uten unntak er det de som går jevnlig til behandling i klinikk, samt bruker profesjonelle produkter hjemme, som har en fineste huden.

En sertifisert hudterapeut har førstehåndskunnskap om behandlingsmuligheter og produkter for hjemmebruk. De er faglært og kan hud slik at du veiledes riktig for din hud. Hudterapeuter jobber daglig med acne, rosacea, arr, kronisk tørr hud, seborreisk eksem, laser/IPL som fjerner hår, kar og pigment. Du kan også komme til en hudterapeut for en dybderens eller boostbehandling. I klinikk  benytter vi mer aktive produkter enn du kan bruke hjemme. I klinikken benyttes apparater som gir en dypere pleie og et langt bedre resultat. Du analyseres og behandles en som kan hud bedre enn noen andre og som har vært gjennom grundig opplæring for å bruke produkter og apparater riktig, på din hud. Du får utført utklemming der du trenger det og der du kanskje selv ikke kommer til, og dette gjøres korrekt og uten å lage arr. Behandlingen er tilpasset din hud og vil gi maksimale resultater til akkurat deg.

 

Er hudpleieprodukter kjøpt i klinikk alltid bedre enn det du får på parfymeriet eller apoteket?

Det er mye bra i parfymerier, apoteker og nettbutikker. Men det er som husmaling: hvor bra det er avhenger av tilstanden på det du skal male. Får du veiledning og behandling av en erfaren behandler som ser huden din og snakker med deg, lykkes du rett og slett bedre! Du vil da også få en god oppfølging.

 

En sunn hud er en vakker hud!

En sunn hud er en hud som jobber optimalt med næringsopptak, utskillelse av avfallsstoffer og beskyttelse. En hud som har en strålende glød.

 

En hudterapeut blir din huds PT

Den eneste som kan se hva som skjer i din hud og deretter anbefale en korrekt hjemmepleie er en utdannet fagekspert med behandlingserfaring. Alle med litt peiling på hudpleie kan gi deg generelle tips om pleie av huden, men kun en utdannet estetisk behandler med erfaring fra behandling over tid kan gi deg en grundig analyse etter å ha sett hvordan din hud ser ut uten makeup og hatt en samtale med deg om din hud, livstil og forventninger, samt hvordan den reagerer på forskjellige deler av behandlingen. Er det ikke akkurat dette vi bruker en PT til for å oppnå et kroppslig resultat eller for å holde kroppen i form? En maler, maler ditt hus. En tannlege holder dine tenner fine og en snekker har sitt profesjonelle felt. Hvorfor skulle det være  annerledes med huden din? Den trenger også veiledning av en ekspert for å holde seg så sunn som mulig, og dermed for å eldes tregere.

44837

 

Best resultat på din hud!

Hvor mange ganger har du fått anbefalt produkter av folk som «kan» hud, uten at de har sett meg uten makeup? I 90 % av tilfellene blir helt feil produkter foreskrevet og det ville være penger rett ut av vinduet.  En behandling er alt om å oppnå best mulig resultat på din hud. Du kan lære ting om din hud som plutselig gjør det enklere å forstå hvorfor den er slik den er, og hvordan du skal behandle den fremover. Det vil garantert resultere i en klarere, mykere hud – en hud med god helse.

 

Jeg ser på ansiktsbehandlinger i klinikk som ren investering i min egen hud. En forsikring av hudens helse og utseende. Du får både kortsiktig og langvarig effekt og gir huden god støtte i jobben med å vedlikeholde seg selv og ikke brytes for raskt ned.

IMG_8804