Jeg har en litt annerledes nyhet å fortelle om. For hvem har vel tenkt at vi trenger produkter, som en illuminator, til vagina? Joda, vi vokser, barberer, piercer, tatoverer og farger området. Men en illuminator? Vet du i det hele tatt hva det er? Og nå; en hel produktlinje til underlivet?

 

Dagens feminine hygiene

«Feminin hygiene» produktene vi har idag, er ikke så sexy, og ikke så spennende. De har en tendens til å bli gjemt bak lekre shampoer i dusjen, hvis du i det hele tatt kjøper de?

Men tenkt på hvor mye tid vi bruker på å ta ekstra hensyn til sart hud rundt øynene, på halsen og på brystet. Områder som ikke på langt nær utsettes for de samme utfordringen som underlivet. Da høres det aldeles ikke dumt ut å ta vare på dette området.

IMG_0095

The Perfect V

Avonda Urben, beauty-brand spesialist, konsulent, innovatør og  tidligere L’Oréal Vice President, presenterer stolt en helt ny kategori pleieprodukter, bestående av en serie innovative produkter til pleie av  ”The Perfect V”.

The Perfect V er produkter du stolt vil ha stående i dusjen og på baderomshyllen, de er rålekre! Serien består av flere produkter, til hjemmebruk, fra cleanser, eksfoliering, VV-cream, Refreshing mist, beauty sheets (perfekt på reise), Illuminator og serum. Her finner du produkter de fleste av oss ikke engang har vurdert at vi trenger, men også mye som kan gjøre intim hygiene mer delikat. En krem som daglig forebygger inngrodde hår etter hårfjerning er vel ikke å forakte? Eller hva med misten, som fungerer som en deodorant? Alle produktene er helt uten parfyme, med en mild og delikat duft av rosevann.

 

IMG_9422

 

Vi er god kjent med hårfjerningsprodukter til dette området. Jeg råder deg til å bli bedre kjent med disse pleieproduktene i tillegg! Jeg har testet noen av produktene og kan love at dette er helt noe annet enn vi har hatt tilgang til tidligere! Nydelige dufter og konsistenser, i kombinasjon med gode ingredienser. Prøv selv!