For alt for mange år siden jobbet jeg sammen med en kruttønne av ei jente som lærte meg så mye om bransjen, mest av alt å tenke smart og selvstendig, alltid være på søken etter kunnskap og alltid perfeksjonere jobben jeg gjør.  Hun har i tillegg verdens beste hender og en egen evne til å få alle kunder, selv den meste stressa, til å falle inn i en usannsynlig ro under behandling.

Nå har dette kruttønna, Anita Skaug, åpnet klinikk i Oslo. Selvfølgelig er den noe av det beste jeg har besøkt. Ingen detaljer er overlatt til tilfeldighetene! Alt hun gjør er gjennomtenkt og hun jobber kun med de beste behandlingene, fremdeles med de beste hendene!

Jeg har testet tre behandlinger hos Anita i løpet av noen måneder og skal bruke mer tid på å teste langtidseffekten av disse. Så langt ser det ut til at hun fremdeles velger behandlinger fra «øverste hylle»

photo0

Kromoterapi kombinert med Shisheido hudpleie

Kromoterapi er bruk av farger som terapi. Dette virker svært merkelig, helt til du tester det selv og kjenner hvilken fantastiske effekt dette har på kropp og sjel. Anita stiller en del spørsmål, i tillegg til at hun analyserer meg fra jeg kommer inn døren, for å finne ut hvilke farger jeg vil ha mest behov for under behandlingen. Jeg sovnet på et blunk og føle meg med en gang litt snytt da jeg våknet igjen på slutten av behandlingen. Men så merket jeg at det virket som om jeg hadde sovet i 100 år, jeg har ikke følt meg så uthvilt på lang tid og trodde nesten det var umulig. Anita fortalte at alle shakraene, det vil si energinivåene, i kroppen var fylt opp, og det var de ulike fargene som sendte signaler til de ulike nivåene i kroppen – selv om jeg hadde sovet mye av tiden.

  • Cherise/lilla henvender seg til den mer spirituelle og skal gi meg mulighet til å tenke mer på meg selv.
  • Turkist trigger sansene slik at jeg skal kunne oppleve verden og utvide horisonten. Grønt er som å gå gjennom en grønn eng, beroligende med bena godt plantet på jorden.

Shisheidos signaturbehandling kombinerer chromoteraphy med aromacology, massasje og hudpleie. Shisheido er kjent for å bruke aromacology, altså duftterapi i sine produkter. Jeg fikk først en krem med sandeltre og Ylang Ylang smurt på nesen min, noe som virker svært beroligende. Effektive produkter med innhold av bevisste duftstoffer behandler både hud og psyke. Når behandlingen var over fikk jeg en krem med blant annet pepper under nesen.

 

Dr. Dirk

Dr. Dirk Tschauder samarbeider med Anita på 5 Zenzes. Han har over 15 års internasjonal erfaring innen estetisk medisin og kosmetisk dermatologi og er en av Tysklands og Norges høyspesialiserte leger på dette området. Han driver tre private klinikker innen estetisk medisin, anti-aging og kosmetisk dermatologi i München og Oslo. Dr. Dirk Tschauder tilbyr en rekke høyeffektive behandlinger i klinikken og har fulle lister de dagene han besøker Norge. Dette har jeg fått teste:

Dr.Dirk Tschauder MediJet vital_01

Medi-Jet vital

Medi-Jet vital er en teknisk videreføring av mesobehandling og et effektivt tillegg til sprøytebehandling mot rynker. Denne behandlingen baserer seg på de nyeste vitenskapelige kunnskapene.

Og hva er det som egentlig skjuler seg bak begrepet Medi-Jet vital? En blanding av gass eller luft og medisinsk saltvann sprøytes målrettet gjennom de ulike dysene mot de aktuelle stedene ved hjelp av ultrahøy hastighet. Ikke bare blir hudens porer dyprenset, men samtidig blir huden også beriket med konsentrerte anti-age-virkestoffer, som hyaluronsyre, vitaminer, mineralstoffer og antioksidanter. Samtidig stimuleres akkupunkturpunktene eller akupressurpunktene, som virker positivt inn på hudens stoffskifte.

Fordelen ved denne behandlingsmetoden er at det ikke brukes nåler eller sprøyter, og at det dreier seg om en ikke-invasiv behandling.

En fordel ved Medi-Jet vital-metoden er at den egner seg for praktisk talt alle hudtyper og kan gjennomføres hele året – helt uten nåler eller smerte. Jeg opplevde en unormal glød etter denne behandlingen og jeg kjente at huden jobbet i flere dager etterpå.

 

IMG_9390

 

3D-lipomed kavitasjon

Dette er et apparat som kombinerer alle kjente effektive metoder med effekt på kroppen vår.  Om du ønsker å stramme opp hud eller redusere små fettansamlinger eller cellulitt er dette behandlingen for deg. Det nye apparatet kombinerer teknikker som lenge har vært brukt innen effektiv kroppsbehandling, og utgjør et stort pluss innen estetisk medisin. Det loves at lårets omfang reduseres merkbart etter en behandlingstid på bare 40 minutter. Slappe problemsoner omvandles i tydelig glattere hudpartier – uten bruk av sprøyter eller laser.  Til og med plagsomme ujevnheter på forskjellige kroppsdeler kan bekjempes på en effektiv måte, så å si mens du sover. Hvordan er alt dette mulig?

 

IMG_9389

 

Teknikken med 3D-lipomed

En fokusert ultralyd. Via den såkalte kavitasjonen virker ultralydbølger inn på fettvevet i underhuden, utøver et kraftig trykk på fettcellens membran og får den til å briste. Deretter skiller kroppen ut det frisatte fettet. Straks etter behandlingen kan man i de aller fleste tilfellene måle at omfanget rundt lår eller mage er blitt redusert, og dette blir enda tydeligere i løpet av de neste behandlingene.

I tillegg er RF-teknologien med på å stramme opp huden i ansiktet og på kroppen. Radiofrekvensbølger varmer opp lagene i underhuden og stimulerer dannelsen og strammingen av kollagenfibre, proteinet som holder huden stram og elastisk.

3D-lipomassasje (endermologi). Dette er en intensiv bindevevsmassasje i sug-walk-modus, kombinert med radiofrekvensbølger og vakuum, som sammen oppnår fantastiske resultater når det gjelder behandling av cellulitt og stramming av mage samt bekjemper selv større ujevnheter på en virksom måte.

Kryolipolyse brukes i særlige problemtilfeller. Her dreier det seg om en kombinasjon av vakuum og lokal frysebehandling. Ved hjelp av et spesielt munnstykke skapes det et vakuum over problemsonen, og de fettcellene som befinner seg i dette området, ødelegges av kulden. De døde fettcellene brytes ned litt etter litt på en naturlig måte av immunsystemet og kroppens eget stoffskifte. Dette gjør at resultatet viser seg en til tre måneder etter behandling.

 

IMG_9387

 

5 Zenzes tilbyr en rekke behandlinger utover dette. Alt fra virkelig effektive behandlinger til de mest avslappende behandlingene du kan få i byen vår.  Denne klinikken kommer du til å høre mer om!