Huden på leppene er svært følsom og leppene blir raskt tørre, sensitive eller solbrente. Opplever du en forbrenning på leppene, vil du mye raskere få dette tilbake ved soling  i fremtiden. Det er jo så vondt med sår, blemmer og sprekker på leppene!! Ikke er det særlig lekkert heller.. Og det skal så lite til.

beautiful woman with red lips in swimsuit relaxing by the luxury pool

Obligatorisk leppepleie:

  1. Beskytt deg med SPF på dagen!
  2. Bruk et pleiende leppeprodukt på natten.
  3. Peel gjerne tørre lepper for å fjerne døde hudceller, slik at produktene du bruker trekker bedre inn. det finnes deilige peelinger tilpasset leppene!

 

Unngå herpesutbrudd!

Husk også at herpessår lettere oppstår i solen. Etter at du først har fått en herpesinfeksjon vil viruset lagres i nervesystemet for resten av livet. Belastninger på huden, som forkjølelse eller soling, kan få viruset til å bli fraktet fra nervesystemet til huden slik at en ny infeksjon oppstår. Solstift på leppene kan forebygge dette!

Attractive young woman applying lip balm isolated on a white background

Mine favorittprodukter akkurat nå:

Kiehl´s lypsyler Butterstick Lip Treatment med SPF 25

Fås både med og uten farge, og som gir opp til 12 timers fuktighet til leppene.
Kiehl’s Butterstick Lip Treatment inneholder en blanding av kokosolje, som bidrar til å holde på fuktigheten, og sitronsmør fra kaldpresset sitronskall gir leppene en lett sitrusduft. Beskytter mot fuktighetstap om vinteren, og mot solens stråler om sommeren.
Bruk: Hver dag hele året, som siste trinn i hudpleierutinen. Den er lett å påføre og gir leppene et trendy matt utseende.
Fås i 5 varianter med farge og 2 varianter uten farge: Touch of Berry SPF 25, Simply Rose SPF 25, Naturally Nude SPF 25, Pop of Peony SPF 25, Pure Petal SPF 25, Untinted SPF 25 og Untinted Non-SPF.

1100030_37_Lip_Treatment_untinted_srgb_r2[1]-21100030_34_Lip_Treatment_touch_of_berry_srgb_r2[1]

EA PRO Trippel Protection Factor Balm

En unik leppebalm fra Elizabeth Arden PRO med solbeskyttelse SPF 30, DNA Enzyme Complex™ og antioksidanter. Den ultimate leppebeskyttelsen som nærer, pleier og beskytter leppene.

  • Kjemisk solfilter med bla Octinoxate og Zinkoxid
  • Antiosidantblanding med dipeptid L-Karnosin og Arazine beskytter den tynne huden og virker anti-inflammatorisk
  • DNA ENZYME COMPLEX  reparerer huden i dypet

Kr. 329,-

TPF_Lip_Balm_with_Carton