Jeg er selvutnevnt selvbruningsdronning! Bruker slike produkter hele våren, sommeren og langt utover høsten. Har gjort det i snart 20 år. Jeg beskytter meg godt i solen og dermed er selvbruning en god løsning når du trenger litt farge. Og så er det helt ufarlig! Og veldig lett å bruke om du følger disse rådene:

  1. Peel kroppen godt først! Legg særlig vekt på tørre områder som albuer og knær. Selvbruning farger de døde hudcellene. disse har vi flere av i tørre områder og hvis du ikke peeler vil resultatet bli ujevnt.
  2. Er du veldig tørr kan det være lurt å smøre disse områdene med litt bodylotion først.
  3. Velg riktig produkt; er du litt slurvete bør du gå for en kombinert selvbruning/bodylotion, denne gir ikke like raskt farge men blir til gjengjeld mye jevnere.
  4. Vask hendene etter påføring! Du vil ikke være brun i håndflatene!
  5. Bruk en tørr klut til å tørke lett over områder hvor selvbruningen kan feste seg litt ujevnt; hårfestet, rundt håndledd og ankler.
  6. La selvbruningen trekke inn i huden i 10-15 min før du tar på deg klær. Ledige klær gir enda bedre resultat.
  7. Gjenta påføringen så ofte du ønsker for å oppnå eller bevare ønskelig resultat.
  8. I perioden du bruker selvbruning bør du ikke bruke andre produkter med peelende ingredienser, som AHA. Disse ingrediensene har som formål å fjerne døde hudceller fra huden. Siden fargen fra selvbruning sitter nettopp i disse cellene vil det ble vanskeligere å oppnå et godt resultat om du bruker slike produkter ved siden av selvbruning.

Woman in hat relaxing beside the pool

Heldigvis er det generelt bedre kvalitet på selvbruningsprodukter nå enn for 20 år siden! Jeg har likevel noen favoritter blant alle jeg har testet:

 

Produkter til ansikt:

Sensai self tanning for face

En kremet selvbruningsgelé for ansiktet som påføres jevnt og gir en jevn, silkemyk og gyllen hudfarge. Smør på huden 2-3 ganger i uken for å opprettholde en jevn brunfarge. Denne synes jeg gir en naturlig farge til ansiktet, samtidig som jeg ikke tørker ut.

Kr. 590,-

IMG_9795

Mii Daily Boost Face Cream

Our super-hydrating gradual tan face cream can be used daily to build a subtle sun-kissed, year-round glow or to enhance an existing tan. Moisturising with just a hint of colour, this product is perfect for the fairest of complexions. The streak-free formula absorbs easily and begins to work immediately, developing a natural-looking colour in 4-6 hours.

Kr.379,-

IMG_9796

Til kropp:

Mii Beautifully Medium effortlessly easy tanning lotion

Our extra-rich moisturising lotion, ideal for dry skin, comes with a fresh marine scent. Tinted for easy, confident application this product is perfect for first timers or sun(less)-worshippers alike. Quick to dry, it creates a flawless, streak-free tan in just 6-8 hours. The initial tint washes off, revealing your perfect tan beneath.

Kr.479,-

IMG_9800

Lancöme Flash Bronzer Self-tanning gel legs

Selvbruningsproduktet for vakre, gyllenbrune ben. Gir en øyeblikkelig friskhetsfølelse og hyller huden inn i en gyllent, silkemykt slør. Du får vakrere, glattere og mer sensuelle ben for hver dag.

Pris: 325,-

3605533154618_Flash_Bronzer_Gel_Body

Biotherm Autobronzant Tonique

Autobronzant Tonique fra Biotherm inkluderer en dobbeltvirkende brun-uten-sol effekt som gjør huden naturlig, jevnere og gir en vakker brun farge. Tilpasser seg din hudtone for å skape en silkemyk hud med en fin glans.

Pris: 235,-

Autobronzant-Tonique-(DHD)

Biotherm Aqua Gelèe Auto-Bronzante

En lett og fresht serum som både fukter din hud og gir en naturlig brun farge. Formulen inneholder perlemorpartikler som fanger opp lys og gir din hud en vakker tone.

Pris: 235,-

Aqua gelee autobronzante (jpg)

Produkter som passer både ansikt og kropp:

Thalgo Self-Tanning Cream

Til ansikt og kropp i veldig lett geleform. Gir en frisk naturlig farge året rundt. Påfør hver 2. eller 3. dag for å opprettholde en fin og naturlig glød. Fukter og roer huden, mens den farger.

Kr. 395,-

FullSizeRender

Decleor  Self Tanning Milk Natural Glow – ansikt og kropp

Detteer har vært min favoritt en god stund! En selvbruningskrem som gir naturlig glød til huden (DHA og erytrulose). Forebygger hudaldring ved å stimulere cellefornyelsen som bidrar til å redusere linjer og rynker. En lett-absorbert og smeltende krem som passer både for ansikt og kropp. Kr. 465,-

IMG_9798

Disse produktene gir en gradvis farge:

Crystal Clear Tan Drops

Tan Drops fra Crystal Clear er såre enkelt i bruk og vil gjøre din selvbruningsrutine alt annet enn klissete. Du bruker et par dråper i din bodylotion eller dagkrem, for å oppnå en gyllen, naturlig brunfarge. Produktet er uten duft og vil sitte i dagevis. Dette produktet elsker jeg! Jeg drypper noen dråper i dagkrem eller bodylotion, hvor mange dråper avhenger av hvor mye farge jeg ønsker. Den gir en gyllen naturlig farge og er så enkel i bruk!

kr. 739,-

Beach Glow Tan Drops and bottle - stopper out

 

Decleor Aroma Comfort Gradual Glow Hydrating Body Milk

Nydelig kroppsmelk som tilfører fuktighet og gir en gradvis, elegant brunfarge. Den har en lett konsistens som umiddelbart smelter inn i huden. Beroligende ekstrakt av vanilje fra Tahiti kombineres med mykgjørende planteolje fra Magnolia.

Kr.  465,-

IMG_9799

Eco by Sonia Winterskin

Eco by Sonya selvbrunerserie har mange gode egenskaper p.g.a. sine rene ingredienser. Serien er av 100 % økologiske og naturlige ingredienser. Den gir en vakker naturlig glød, uten bruk av syntetiske farger. Den naturlige glød frembringes av naturlig DHA fra sukkerør. Winterskin er en fuktighetsgivende og langsomt oppbyggende selvbruner som er meget lett å påføre. Den benyttes et par ganger i uken og er til både ansikt og kropp.

Kr. 419,-

 

 WinterSkin_Tube_EU

Kissed By Mii Gradual Tan Daily Boost Body

En bodylotion med masse fuktighet o gen hint av selvbruning. Denne vil ivareta feriens farge eller fargen du har bygget opp med annen selvbruning. Siden den inneholder fuktighet og pleiende ingredienser er den også lettere å smøre jevnt på. Du har mer kontroll på grad av farge og unngår skjolder. Fargen oppstår etter 5-6 farger. Denne er en av mine nyeste favoritter!

Kr. 459,-

IMG_9797

St. Tropez Gradual Tan – In Shower Lotion Medium

GRADUAL TAN – In Shower Lotion fra St. Tropez er det første selvbruningsproduktet som bruker vann til å oppnå en solkysset look. Bruk tre dager på rad for å bygge opp en jevn, dyp glød.

Kr. 279,-

IMG_9801

 

Lykke til med sunn brunfarge!

IMG_9699