Kvaliteten på solprodukter er upåklagelig for tiden! Det er ikke lenger vanskelig å finne et produkt som beskytter godt, pleier huden i dybden, har konsistensen du elsker og en nydelig duft. Her er årets nyheter som jeg virkelig kan gå god for:

meg strand

Thalgo SPF 15 Anti-Age ansikt

Alle Thalgo sine solkremer har en trippel solbeskyttelse; Anti-UV, Anti-Aldring og Anti-Pigment; med den innovative SunYtol Future.

SunYtol er et naturlig filter mot UVA og UVB fra havet, et ekstrakt fra algen Polysiphonia Lanose.  En veldig sterk antioksidant som beskytter cellene. Sterk anti-aldring effekt; beskytter DNA mot gengiftig effekt av UVB.  Bidrar til å redusere dannelsen av solbrenthet (forårsaket av endringer i DNA under påvirkning av UV) og øker kapasiteten til å reparere DNA.

  • Kjemisk filter med Tinsorb S: Et kjemisk filter med dobbel UVA og UVB beskyttelse som absorberer, reflekterer og sprer bølgelengder.  Et fotostabilt filter, som er transparent, og har høy hudtoleranse.  Fungerer både som reflekterende skjold og absorberende filter
  • Astaxanthin: Karotenoid fra en mikro-alge høstet fra innsjøer i meget solrike områder. En kraftig anti-oksidant; 500 ganger sterkere enn Vit E, 40 ganger sterkere enn betakaroten.
  • I tillegg Anti-aldring og anti-pigment

kr. 340,-

Sol spf 15 ansikt

Thalgo Ocea SUN

En kosttilskudd som beskytter mot, og forbereder huden til, de skadelige solstrålene. Disse kapslene inneholder A-vitamin, E-vitamin, Fiskeolje, Krill og Betakaroten.

Kapslene skal tas 1 uke før soling; under hele solingsperioden, og gjerne etter soling.  For maksimal beskyttelse som gir en jevn hudfarge som varer lenge.  Kan med fordel brukes over lengre perioder.

Kr. 462,- for 30 stk.

Sol DUO oceasun

Elizabeth Arden PRO Triple Protection Factor SPF 50

Hjelper til med å beskytte huden mot miljøeksponering, for tidlig hudaldring og er utviklet for å gi sunn og strålende hud dag etter dag med en universal fargetone som passer alle hudtoner. Dette multifunksjonelle produktet er et essensielt steg i alle hudhelse og skjønnhets regimer – et “må-ha” produkt for alle hudtyper.

Bredspektret SPF Solbeskyttelse: Mikronisert titandioksid og mikronisert sinkoksid (fysisk sol lter) Tilleggsingredienser: Sodium PCA, Chondrus Crispus Extract, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Silicones

Kr 989,-

Triple_Protection_Factor_Face_Tinted_SPF50_bottle_2017

 

 

Elizabeth Arden PRO Triple Protection Factor Lip Balm SPF 30

Gir den ultimate leppebeskyttelsen, en unik leppebalm som nærer, fukter, virker mykgjørende og gir sunne lepper.

Bredspektret SPF Solbeskyttelse: Octinoxate, Octisalate, Avobenzone, Zinc Oxide (fysiske/kjemisk ltre)

Tilleggsingredienser: Shea Butter, Beeswax, Bisabolol, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Vitamin A, Vitamin E

Bruk: Påfør et generøst og jevnt lag på leppene før soleksponering. Gjenta påføring jevnlig for å opprettholde beskyttelsen.

Kr 329,-

TPF_Lip_Balm_with_Carton

 

Biotherm Water Lover Sun Milk 

Water lovers Sun Milk Face & Body er Biotherms første miljøbevisste solkrem. Den har miljø testede SPF filtre og en biologisk nedbrytbar formula, for å minske påvirkningen på vann og vannlevende organismer.Water Lover Sun Milk Face & Body. For alle hudtyper, selv sensistiv. For alle aldere.

SPF 15, 30, 50

Kr. 

Waterlovers Sun Milk SPF50 -kopi

glo therapeutics Sensitive Solar Shade SPF 50

Absorberes raskt, samtidig som den gir en bredspektret beskyttelse mot solskader og forebygger dermed aldring. Solar Shade SPF 50 er som navnet sier perfekt for sart og sensitiv hud.  Den inneholder sterke antioksidanter som vitamin E, C og hyaluronsyre som øker fuktighetsnivået i huden. Fri for fargestoffer, parfyme, parabener, gluten, nøtter og soya.

Kr. 570,-

Solar Shade SPF 50_sensitive ny

glo therapeutics Moisturizing Tint SPF 30+

Har en lett og oljefri formula som forhindrer uttørring. Bredspektret UVA og UVB beskyttelse med et hint av farge for å jevne ut hudtonen. Kommer i fargene fair, light, medium og dark.

Aktive Ingredienser:

  • 5.0% Octisalate – UVB absorberende solbeskyttelse.
  • 7.5% Octinoxate – Absorberer UVB stråler og beskytter mot skader på DNA.  3.0% Avobenzone – En solbeskyttelse som beskytter mot UVA, forhindrer aldring og hudkreft.
  • 4.0% Oxybenzone – En solbeskyttende ingrediens som absorberer UVB og kortbølget UVA stråler.
  • Isoeicosane – Oljefri emollient som gir en myk tekstur på huden.
  • Dimethicone – Fuktgivende og beskytter huden.
  • Iron Oxide – Naturlig farge som gir en let dekkevne på huden.

Kr. 445,-

GT Moisturizing Tint SPF 30+ Fair w swatch 2016

 

Biotherm, Blue Therapy Multi – Defender SPF 25

Anti-age krem som beskytter mot UV-stråler og forurensningspartikler. Biotherms mest komplette beskyttelse mot aldringstegn som forårsakes av utendørs eksponering. Nå med en ny luftig konsistens. En frisk mousse krem for daglig bruk.

En innovasjon fra Biotherm: Biotherm har utviklet et nytt Broad Outdoor Defense Complex™, som inneholder anti-oksiderebde ekstrakter av Baicalin, anti-forurensende algeekstrakt Furcellaria og Algae of Youth™ ekstrakt.

Kr.  565,-.

 

 image013

 

Cosmica Sun Spray Intensive Moisture SPF 15

Endelig en  lett solspray som kan påføres direkte på våt eller tørr hud, med en teknikk som gjør at du kommer til over alt. Dette har jeg ventet lenge på! Sprayflasken har en smart pumpe som kan brukes opp og ned, og gjør det enkelt og smidig å påføre solkremen på hele kroppen.

Kr.  139,-

160905-acod1073-9-cos-sunspray-spf15-175ml-600956-front

Nye solprodukter til barn i alle aldre

Cosmica Sun tilbyr solkrem for barn i alle aldre, og produkter som er smidige å smøre inn. Produktene gir beskyttelse som holder lenge, er frie fra alkohol, parfyme og fargestoffer, samt er ekstra skånsom mot følsom hud. Cosmica Sun gir en effektiv beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråling, samt er den ekstra vannavstøtende for en langvarig beskyttelse.

De aller minste barna bør unngå direkte sollys, og primært beskyttes med klær, solhatt og skygge. For anledninger der de befinner seg i solen, eller for hudområder som ikke beskyttes av klær, passer Cosmica Sun Kids med sensitivt partikkelfilter som reflekterer solens stråler og gir en ekstra sikker beskyttelse.

For litt større barn anbefales Cosmica Sun Kids Active med kombinasjonsfilter, som er lett å påføre og som finnes som spray, lotion og stift. Cosmica Sun Kids Lotion Active SPF 50 har nå blitt oppgradert til SPF 50+ for ekstra sikre dager med sol og bading.

160823-acod1073-19-cos-sunkids-visible-protect-spf50-125ml-600965-aw 160823-acod1073-15-cos-kidssunlotion-spf50-125ml-600961-aw

 

Matis Réponse Soleil – Sun Repair face & body

AFTER SUN FOR ANSIKT OG KROPP. Mykgjørende aftersun melk som forlenger brunfargen. Meget fuktighetsgivende og intensiv nærende for solutsatt hud. Lindrende og beroligende til bruk etter soling. Reparerer solskad

Kr 449,-

37280_After_Sun_Soothing_milk_2017

Cosmica After Sun Tan Prolonging Milk

En kjølende og beroligende etter en dag i solen, samt fuktighetsgivende for alle hudtyper i opp til 24 timer. Produktet stimulerer hudens egne melanin produktsjon, og hjelper huden med å bygge seg opp etter en uttørkende dag i solen. Mildt parfymert.

Kr.  119,-

 160825-acod1073-13-cos-aftersungelcream-150ml-600974-aw