Skal du på sommerfest eller kanskje i et bryllup i sommer? Kunne du tenke deg å bruke en time på en behandling som gir deg glødgaranti?
Jeg har testet en rekke behandlinger som lover umiddelbar glød. Noen holder det de lover og andre er ikke i nærheten. Den siste tiden har det dukket opp flere såkalte Red Carpet behandlinger som nettopp skal gi deg glødende hud til den store festen.

 

Profesjonelle klinikker

Profesjonelle hudpleieklinikker tilbyr de beste behandlingene, de har utdannelse og lang erfaring med hud. De ser daglig resultater på alle mulige utfordringer i huden og de er avhengig av resultater for å kunne opprettholde sin praksis. Elizabeth Arden PRO er en serie klinikkene har svært gode resultater med.

 

 

IMG_8418
Elizabeth Arden PRO

Elizabeth Arden PRO har som mål å øke kundetilfredshet ved hjelp av banebrytende teknologi for å skape optimale anti-age hudprodukter. Serien behandler akne, pigmentering og tørr hud samtidig som den alltid har som bakgrunn å bevare hudens ungdommelige funksjon og utseende. Tenk deg huden din på sitt aller beste; Elizabeth Arden PRO ønsker å gi deg muligheten til å oppnå det i dag, opprettholde det i morgen og i fremtiden. Elisabeth Arden har lang erfaring i og utvikle hudpleie også sammen med hudspesialister. Tidligere har Arden vunnet flere priser for sine nyvinninger i dette markedet.
Elizabeth Arden PRO er ikke basert på en enkelt nøkkelingrediens eller ett enkelt produkt, men serien er basert på en klinisk begrunnet hudpleiefilosofi. Serien tilbyr en rekke behandlinger. Jeg har testet Red Carpet treatment og jeg tror faktisk jeg er avhengig!

 

Red Carpet behandling

Red Carpet behandling frisker opp trøtt hud, reduserer tørrhetslinjer, strammer opp huden, plumper og gir den en nydelig farge.

Behandlingen er spesielt egnet som en forberedelse av huden til den viktige festen, arrangementet eller en tur på byen, slik at du får en jevn hudfarge med en strålende glød.

IMG_8425

Elizabeth Arden PRO Red Carpet

Behandlingen passer absolutt alle hudtyper og hudtoner, selv en rød og sensitiv hud.  Døde hudceller fjernes og dette gir huden ny frisk glød.

Du vil også oppleve bedring på urenheter, store porer og sorte prikker

Behandlingen virker lysnende på en ujevn hudtone og gir en klarere renere hud. Den virker mykgjørende og fuktighetsgivende og etterlater huden med et sunt og friskt utseende. Den har også fin effekt på grov solskadet hud, så vel som betent og rød hud.

Jeg er vant til forskjellige penslinger med syre, har testet de fleste styrker og flasser av det meste. Jeg var derfor litt skeptisk før denne behandlingen, ville helst ikke flasse. Behandlingen viste seg å være noe helt utenom det jeg er vant til.

Det ble brukt peelende produkter som jeg kjente jobbet på huden. 10% AHA (fruktsyre), den svakeste varianten, ble valgt for å være sikker på at jeg ikke skulle flasse. Jeg fikk fantastisk nakke- og hodebunnsmassasje mens Illuminating Masque virket. Glød og jevn hudtone, som denne masken gir,  er som skreddersydd for meg. Mens masken virket fikk jeg i tillegg nakke- og hodebunnsmassasje, som jeg hadde sårt behov for.

Hel til slutt ble Replenishing Masque påført. Iskald fra kjøleskapet på ansikt, hals, øyeparti og på leppene fikk den virke på huden i 10 minutter. Denne masken fyller huden med fuktighet og revitaliserer med alger og antioksidanter.

Avsluttende produkter skreddersys til hver enkelt hud og selvfølgelig påføres alltid SPF til slutt.

Dette ble altså en deilig avslappende behandling i kombinasjon med de beste ingredienser.

 

46786

Min erfaring:

Jeg er glad i Elizabeth Arden PRO fra før og har sett fantastiske resultater på forskjellige hudtyper.  Men jeg har aldri tenkt på disse behandlingene som behagelig, og heller aldri sett for meg at noe skulle gi meg så langvarig glød. Dette er en av de beste behandlingene jeg har fått, jeg var SÅÅ avslappet resten av dagen! Og

FOR en glød!! Det var synd jeg ikke skulle på fest! Plumpet, jevn og fresh. I skrivende stund er det en uke siden behandling og huden er like lekker, det sier mye om effekten på lang sikt også.

Det anbefales en kur på 6 behandlinger hvis du ønsker en virkelig regenererende og hudfornyende effekt. Dette vil også bedre linjer og rynker og gi økt fasthet og volum. Er du kun ute etter glød til den store festen, så kommer du veldig langt med en behandling!

Dette kommer jeg til å fortsette med og jeg anbefaler virkelig at du tester også!

 

IMG_8421

 

 

Innlegget er sponset. Erfaringene mine er ikke overdrevet og helt og holdent min personlige mening. Tusen takk til flinke Svea Linn Fagerstrøm, Trainer/Scientific Manager, for fantastisk behandling og god innsikt alt jeg ville vite om effekt.