Jeg maser stadig om viktigheten av hudrens. Det tar maks 1 minutt og gjør underverker for huden din!

  • Rensen fjerner smuss, avfalsstoffer, overskuddstalg, forurensing, irriterende makeup og pollen fra huden.
  • Gode produkter vil dermed få bedre passasje inn i huden.
  • Ingen unødige stoffer blir liggende å irritere på hudoverflaten.
  • Det huden selv renser ut blir også fjernet fra hudoverflaten

Jeg har sett, flere ganger, at dette gjør en enorm forskjell for hudens helse og glød. Ikke dropp denne prosessen!

Les mer her: http://skincarebyanki.no/2017/02/10/hva-skjer-om-du-ikke-renser-huden/

Beautiful face of young woman with cosmetic cream on a cheek. Closeup portrait isolated on white.

Her er mine favorittprodukter:

 

Environ Skin EssentiA Precleansing Oil

Rensen alle må ha! Denne renser bort makeup, smuss og avfall før din ordinære rens vasker huden din. Det holder ikke lenger med en omgang med rens. Særlig ikke om du bor i byene eller bruker foundation som sitter godt. Da får du ikke fjernet alle rester etter kun en rens. Environ Pre-Cleanser løser opp makeup, overskuddstalg og forurensing, men en kombinasjon av botaniske oljer og ekstrakter, samt vitamin E.Denne milde precleansen løser opp talg i sorte prikker og akne, og rengjør huden uten å forstyrre barrierefunksjonen eller fjerne nødvendig næring fra hudoverflaten. Produktet passer en normal til tørr eller sensitiv hud. Eller all hud som bruker tung makeup. Den kommer i en forpakning som beskytter ingrediensene fra sollys.

Kr. 567,-

pre_cleansing_oil


Intral Air Mousse Cleanser

Mild og beroligende rensemousse som transformeres fra en flytende rens til silkemykt skum. Renser skånsomt og fjerner urenheter og smuss. En mild, beroligende formula som og passer for de med sensitiv hud. 89% naturlige ingredienser fra kamomille, algeekstrakt, havtorn og kokos.
Kr. 440,-

image2

Bio Therapeutic  Hydrating Cleanse

En mild rens med beroligende ingredienser som renser grundig samtidig som den tilfører fuktighet. Kan også benyttes til å fjerne øye- makeup. Passer til en voksen, dehydrert eller sensitiv hud.

Kr.  360,-

CLEANSEHYDRATE-8OZ

bareMinerals Clay Chameleon

Renseprodukt med innhold av brasiliansk Red Clay, som er hentet fra mineralrike daler i Brasil. Den inneholder mineraler som magnesium, kalsium og kalium for å tilføre essensielle næringsstoffer til huden. Det hjelper også å avgifte og forbedre hudens klarhet. Tilfører også masse fuktighet så er super også til tørr hud. Detox/dyprenser uten å ødelegge hudens naturlige barriere. Jeg elsker denne rensen. Får en følelse av dyp rens, uten at jeg føles tørr. Huden gløder etterpå!

Kr. 259,-

Clay_Chameleon_Transforming_Purifying_Cleanser

Elemis Gentle Foaming Facial Wash

Denne kremrensen, med sitt lette men rike skum, vil skånsomt fjerne alle spor etter smuss, støv og makeup fra huden. Gentle Cleansing Facial Foam vil redusere overflødig talg som har bygget seg opp, og huden vil føles imponerende ren, i balanse og frisk. En deilig aroma av sitron, søt- og bitter appelsin, ylang ylang og petitgrain gir en frisk følelse av såpe-og-vann rens uten å gjøre huden tørr. Enkelt men effektivt.

Med respekt for sensitiv hud, kombinerer denne rensen ekstrakter fra fiken, som lindrer huden gjennom renseprosessen, og aminosyre fra eple som bidrar til den skummende konsistensen, samt beskytter hudens fuktighetsbarriere. Pracaxiolje fra et tre med opprinnelse i det tropiske terrenget av Amazonas, vil virke mykgjørende og bidra til å opprettholde hudens balanse og elastisitet.

Med Gentle Foaming Facial Wash trenger du ikke å inngå kompromisser med din hudpleiestandard selv om din tid for egenpleie er begrenset. Uansett hva dagen din har å by på vil huden din være ren, revitalisert og beskyttet.

kr. 419,

February 2017 - Gentle Foaming Facial Wash. JPEG

Babor Cleansing HY-ÖLIMG_8542

BABORs bestselgende ansiktsrens som passer for alle hudtyper. Dette er første trinn til vakker hud!

BABOR har kombinert de naturlige, rensende egenskapene til olje og vann i et unikt to-faset rensesystem som gir deg mild og grundig dyprens. Renseoljen har rene urte-essenser, inneholder ingen konserveringsstoffer og passer alle hudtyper. Den brukes i kombinasjon med en phytoaktiv base som tilpasses den individuelle hudtypen.

kr. 395,-

 

Babor Phytoacvive

Vannløselige urteekstrakter som er en del av BABORs signatur 2-fase rensesystem med HY-ÖL

IMG_8543Det inneholder spesielt utvalgte urteekstrakter som stimulerer blodomløpet i huden.
Finnes i disse eksemplarene:

  • HY-ÖL & Phytoactive Base: Styrkende og oppfriskende til tørr hud med urteekstrakter fra mint, bjørk og rosmarin.
  • HY-ÖL & Phytoactive Sensitive: Beroligende til sensitive hud med urteekstrakter av lime blossom, humle og sitron.
  • HY-ÖL & Phytoactive Combination: Fornyer og balanserer fet og kombinert hud med urteekstrakter fra salvie, trollhassel og azulene.
  • HY-ÖL & Phytoactive Reactivating Fukter og vitaliserer voksen hud som trenger regenerering, med innhold av urteekstrakter fra mandel, ginkobilloba og jujube.

Bør alltid brukes sammen med HY-ÖL.

kr. 315,-

 

Elizabeth Arden PRO Clarifying Foaming Cleanser

En skumrens til daglig bruk som passer spesielt godt for fet/blank og uren hud. Denne renser huden for overflødig talg/olje samtidig som den tilfører nødvendig fukt. Huden føles frisk, myk, deilig ren og hydrert etter bruk.

Et renseskum som renser en fet og uren hud.

Gir fuktighet og glød.

Denne rensen kan med fordel brukes hver dag morgen og kveld før serum og fuktighetskrem. ProTips: rens huden din i to omganger og se de fantastiske resultatene! Den første rensen løser opp i smuss, sminke og forurensing på huden. Den andre rensen rengjør i dybden og gjør huden myk og full av glød.

 Hovedingredienser: Melkesyre (AHA), salisylsyre.

kr. 489,-

Clarifying_Foaming_Cleanser_-_Bottle

 

Biotherm Purefect Cleansing Gel

Oppfriskende, krystalliknende rensegelé for fet/blandet hud basert på et aktivt mineralkompleks.
• renser huden i dybden og fjerner makeup effektivt
• fjerner talgoverskudd på huden
• mild og skånsom rens
• lett skummende, lett å skylle av
• gjør huden ren og klar og har en sammentrekkende effekt

Pris: 220,-

Pure-fect Skin Cleanser 125ml-kopi