Er du også en av de som aldri helt har fått til saltvannslooken? Jeg har alltid tenkt at mitt hår er for langt. Det ser dødskult ut etter en dag på stranden med bading i saltvann og vær og vind som eneste styling, men det tar ikke lang tid før jeg bare ser ut som jeg har gått ute i plaskregn. Jeg har konkludert med at mitt hår er for langt og tungt.

Da min flinke bloggkollega, Tone Skipá, foreslo at vi skulle teste FATBOY, for å vise den ultimate saltvannslooken både til langt og kort hår, var jeg skeptisk. Men nysgjerrig, så jeg ble med.

20170613_113941-01

FATBOY, en matt, fleksibel og fettfri paste

FATBOY Perfect Putty Paste kan brukes på alle typer hår; grove, fine, krøllete, rett, langt, halvlangt og kort hår. Jeg har nå sett det i veldig langt hår, kort hår og krøller. Dette er et produkt jeg kan like!

 

FATBOY til langt hår

  • Av erfaring vet jeg at noe må gjøres nær hodebunn for optimal volum, så jeg påførte produktet helt fra bunn til tupp. Fordelte det fint i hele håret. Det skal lite produkt til,  men i mitt lange hår var det behov for litt mer enn i Tones korte hår.
  • Når produktet var ferdig fordelt var det tid for føning. Opp-ned føning er viktig for god volum. I tillegg holdt jeg føneren på god avstand, mens jeg klemte og tvinnet håret sammen. Føneren skal fungere som vinden på stranden, mens langt hår tenger klemming og tvinning for å få den rette beachlooken.
  • Avslutningsvis, når håret var helt tørt, gikk jeg over med en veldig liten mengde FATBOY for å definere de naturlige beachbølgene i håret.
  • Resultatet var fantastisk! For første gang kunne jeg skilte med ekte beachwawes! Og siden produktet ikke er fett, føltes det heller ikke klissete med så mye produkt i håret. Det smittet ikke på hodeputen.
  • Det var like lett å forme dagen etter! Det holdt å fukte håret litt, for så å forme det vel så enkelt som første dagen.
  • Jeg skal innrømme at jeg brukte en liten touch hårspray både første og andre dag for å være sikker på at looken skulle vare så lenge som mulig.

 

20170613_122038-0120170613_115941_001-01-0120170613_120849-0120170613_122258-01

 

FATBOY facts:

  • Håret blir verken stivt eller klissete og produktet er veldig lett å vaske ut.
  • Kvinner elsker dette produktet, som erstatning for skum. Menn liker spesielt godt at det ikke klisser!

 

20170613_142356-01

 

Tones korte hår ble faktisk bare kulere med mer produkt, så her kan du leke deg mye mer enn du kan med langt hår. Sjekk hennes tips her:  http://www.toneskipa.no/2017/06/22/na-er-det-saltvannsbalm-som-gjelder-se-frisyrer-for-kort-og-langt-har/

 

20170613_141903-01

 

Hudpleieren elsker!:

At produktet er fettfritt og dermed det beste alternativ til de som sliter med akne. Produktet gir ikke akne i hårkanten, eller på nakke og rygg, som så mange andre stylingprodukter faktisk gjør.

 

20170613_124318-01

 

Dette produktet kommer jeg faktisk til å bruke ofte! Hvis jeg får beholde det for meg selv…

 

Bildene av meg er tatt av Tone. Og lurer du på hvor du får kjøpt Fatboy går du inn på www.norsvehaircare.com eller mailer trond@fatboyhair.no

 

 

 

 

Innholdet er sponset, men det jeg skriver er 100% min mening om produktet.