Elemis tar Norge med storm!

Hvert år opplever 6,5 millioner mennesker Elemis behandlinger hos eksklusive hudpleiesalonger og SPA. Så hvorfor brukte jeg så lang tid før jeg testet denne serien? Jeg sjekker alltid ingredienser i hudpleieprodukter før jeg snuser videre og Elemis er selvfølgelig fra øverste hylle. Grunnen til at jeg ikke kastet meg over serien umiddelbart er nok at jeg har en kø av produkter til testing hjemme. Jeg tester alltid grundig og over måneder for å se den virkelige effekten på huden. Ingrediensene forteller meg at Elemis er bra, men når jeg endelig begynte testingen oppdaget jeg at serien var så mye mer enn bra.

Dette innovative britiske SPA- og hudpleiemerket kombinerer kraftfulle, naturlige ingredienser med banebrytende teknologi og kliniske studier som gjør det mulig for Elemis å gi deg noen av de mest effektive anti-age produktene og SPA-behandlingene du kan tenke deg.

Gjennom stadig fokus på produktutvikling og nye behandlinger er Elemis’ målsetning å behandle spesifikke hud- og kroppstilstander og å oppnå fantastiske resultater. Ingrediensene er naturlige, «kortreiste» og av den reneste form.

Blonde_Female_CU_Glance_to_Camera

Jeg har nå brukt produktene 4 måneder. All hudpleie må brukes minst 3 mnd for å se et resultat, da det tar minst 28 dager for hudcellene å fornye seg. Jeg opplever noe av det beste jeg har sett av resultat, helt uten irritasjon eller nedetid. Gode, effektive ingredienser som trekker godt inn i huden og som gir raske, gode resultater. Samtidig er et

Elemis produkt eller en behandling også en fantastisk sanselig opplevelse gjennom konsistens og duft. Alle produktene jeg har testet dufter og føles nydelig!

Elemis er i dag Englands ledende Spa og hudpleiemerke og har gjennom årene vunnet flere priser for sine unike hud og spa behandlinger. Vi vil se mye mer av Elemis i Norge i årene som kommer!

Blonde_Female_Cotton_Pad_To_Chin

Elemis Skin Lab

Et hudanalyse apparat som veldig presist leser huden din i dybden og gir målinger på; fuktighetsnivå, pigmentskader, rynkedybde, acne m.m

Scanneren er et godt verktøy for hudterapeutene til å lage ditt personlige behandlingsprogram og finne de riktige hjemmeproduktene skreddersydd til din hud. Dette viser tydelig fremgang i huden.

Jeg bedømmer at dette er en av få virkelig gode hudpleieserier du kan kjøpe her i landet; svært effektive produkter, med nydelig konsistens og duft.

Jeg har vært så heldig å få teste de nyeste produktene Elemis har kommet med. Her er min personlige oppfatning av disse:

 

Dynamic Resurfacing Day Cream SPF 30

Dynamic Resurfacing Day Cream SPF 30En nydelig hudfornyende krem som jeg elsket fra førte stund! En kraftig beskyttende daglig fuktighetskrem som gir meg alt jeg ønsker av solbeskyttelse: et innovativt teknologisk innkapslet mikronisert solfilter. Dermed blir dette et produkt som ikke bare stimulerer hudens naturlige cellefornyelsesyklus, men den beskytter også mot de skadelige effektene av UV-stråler.

Huden skal bli glattere, jevnere og mer forfinet. Dette opplever jeg stemmer.

Den unike blandingen av aktive ingredienser i kremen arbeider ved å forsiktig fjerne bort døde hudceller, samtidig som hudens delikate mikroflora opprettholdes. Bringebærfrø olje bevarer hudens beskyttende barriere og låser fuktighet inne med sine høye nivåer av Omega 3 og 6 fettsyrer. Organisk Myrt øker det naturlige forsvarssystemet av antioksidanter, som bidrar i beskyttelsen av eksterne stressfaktorer. Banebrytende SPF-teknologi gir beskyttelse med lavere konsentrasjoner av solfiltre, både for å forsvare huden mot tegn på for tidlig hudaldring og for å bevare den utsøkte kremkonsistensen Elemis er kjent for.. Dette er produktet for deg som ønsker alt i ett, og maks effekt når hudaldringen har satt i gang. Kr. 1359,-

 

Pro-Definition Facial Oil

Pro-Definition Facial Oil - JPEGJeg elsker olje på huden! På tross av min blandingshud merker jeg at huden trekker ekstra godt til seg ingredienser på en god oljebase. Pro-Definition Facial Oil fra Elemis styrker huden og gjør den motstandsdyktig. Perfekt for oss som eldes, sover for lite og stresser for mye. Dette er stamcelleteknologi på sitt beste!

Pro-Definition Facial Oil har en lett og delikat konsistens som raskt absorberes når den masseres inn i huden. Den vil gi huden en fastere kontur og tydeligere definisjon ved å gi et løft til kjevepartiet, området ved nese og munn, samt ved bryn og panne. Med rikelig av essensielle fettsyrer, som er nøkkelen for fuktighet, og plantestamcelle-ekstrakter, som er rik på antioksidant forbindelser, var 80% av testpersonene for produktet enige om at huden så synlig fastere og løftet ut.

Elemis’ nyskapende stamcelleteknologi utnytter kraftige fettløselige forbindelser som finnes i hele bringebærplanten. Denne aktive ingrediensen har både umiddelbar og langtidsvirkende fuktighetseffekt og opprettholder derfor hudens fuktighetsnivåer over tid.

Himalayan Gentian, er en tradisjonell ayurvedisk urt, som vokser på stor høyde opptil 3000 meter. Denne urten gir ny spenst, fuktighet og næring så hudoverflaten blir glattere. Organisk Barbary fiken er eksepsjonelt rik på Vitamin-E, er intensivt nærende og beskytter mot frie radikaler.

Nattlysblomst olje er kjent for sine høye nivåer av omega-6 og er vesentlig for god hudhelse. Den glatter ut linjer og rynker. Disse utrolige plantebaserte ingrediensene er bundet sammen i en harmoniserende aromatisk blanding av salvie, palmarosa og røkelse som virker beroligende på huden og roer sinnet. Balanserer og støtter huden gjennom endringer som skjer med tiden. Kr. 1019,-

Pro-Collagen Marina Cream SPF 30

www_PRO-COLLAGEN MARINE CREAM_SPF30Siden lanseringen i 2003 har Pro-Collagen Marine Cream fra Elemis vært en av mine favoritter!  Med en krukke som selges hvert niende sekund på verdensbasis, er den kjent for å ha endret spillereglene for fuktighetsgivende antiagekremer. Den har en fløyelsaktige lette konsistens, delikat duft og klinisk dokumenterte resultater. Nå kommer Pro-Collagen Marine Cream SPF 30 som et tilskudd i den bestselgende Pro-Collagen familien.

Aktive SPF ingredienser har kompromittert mange kremer, Pro-Collagen Marine Cream SPF 30 er utviklet ved hjelp av den nyeste teknologien som ivaretar alle egenskapene som gjør Pro-Collagen Marine Cream til det gode produktet det er. Ved bruk av et nytt solfilter med innkapslingsteknologi, gir Elemis sin krem et mer jevnt fordelt beskyttelseslag. Denne teknologien sørger for høy SPF med lavere konsentrasjoner av aktive SPF ingredienser. Resultatet er en formel som gir en komfortabel konsistens som er lett å påføre.

Padina Pavonica, den kraftfulle, «intelligente» algen, i kombinasjon med denne solfilter- innovasjonen sørger for et potent multi-beskyttende forsvar mot de skadelige effektene av UV-strålene. Det gir en formidabel duo som beskytter huden og bidrar til cellenes metabolisme og fornyelse. Kr. 1399,-

 

 

 

Innlegget er sponset. Som normalt skriver jeg aldri om noe jeg ikke liker etter langvarig testing.