kropp literDere som har fulgt meg en stund vet at jeg har testet det som finnes av behandlinger som lover resultat på
cellulitt. 20 år i bransjen og ingen tro på at noe fjerner cellulitt. Hjelper masse, kanskje. men ikke fjerner.. Har du selv cellulitt og har testet mye, så vil du nok ikke tro at jeg nå har funnet noe som virker! Men les videre! Jeg skriver aldri noe jeg ikke kan stå for her på bloggen, så dette må du få med deg!

 

Gammel metode?

Lymfedrenasje har effekt på mangt, og nok en gang skal jeg se utrolige resultater med denne metoden i kombinasjon med nye teknikker. Jeg hadde aldri, ALDRI, trodd jeg skulle se så stor forskjell!

 

ATW til folket!

Jeg ble presentert for ATW  av Dr.dr. Stein Tveten på Aesthetic Clinic. AWT er en revolusjonerende metode for behandling av cellulitter, arrvev, strekkmerker, slapp hud.  Jeg er over 40… Jeg har alt dette!

 

ATW

 

Hva er AWT?

AWT er en trykk-/ og sjokkbølgeterapi som produserer akustiske lydbølger inn i vevet. Dette gjøres med et apparat som sender høyfrekvente/ raske små slag inn mot huden. Støtene forplanter seg videre ned i vevet, muskler og bein. Bryter bl.a. ned skadet vev på en slik måte at når det tilheles blir det sterkere enn det var før behandlingen. Samtidig gir trykket i lymferetningen under behandlingen gir en perfekt drenering av vevet!

AWT stimulerer egne muskelceller til produksjon av kollagen slik at hudvevet blir strammet opp.

Behandlingen er rask og i mange tilfeller et godt alternativ til kirurgi. Behandlingen kan være noe ubehagelig i begynnelsen, men er forbigående. Den har ingen bieffekter.

 

Hvilke områder kan behandles?

  • Overarmer
  • Rumpe
  • Mave
  • Legger og lår
  • Stive muskler og ledd
  • På siden av lårene
  • Hvor mange behandlinger trenger du?

For å oppnå et godt resultat bør man behandles 1-2 ganger i uken, og gjenta behandlingen 6-10 ganger. Anbefaler også vedlikehold årlig. Husk: det hjelper ikke å trene hele våren om du ikke holder det ved like resten av året!

IMG_6469

Hva koster behandlingen?

En behandling koster ca 500 kr. Dette avhenger litt av hvilket område som behandles.  Det settes ofte opp en behandlingsplan som terapeuten anbefaler deg for best mulig resultat og dermed priser pr. kur.

 

FullSizeRender

Min personlige erfaring:

Jeg synes oppriktig synd på min flinke behandler, Christine, under de første behandlingene. Det var grusomt vondt, men hun fikk beskjed om å gjøre det som måtte til for å få resultat. «Bruk ørepropper og ignorer mine hyl», var beskjeden. Da jeg startet behandlingen hadde jeg så dårlig sirkulasjon i lår og legger at ingen hadde fått ta i de på fler år. Å komme borti de var smertefullt som bare det! Ikke merkelig at det var cellulitt der også… Så mitt mål var å gjennomføre «med stil». Jeg er fremdeles usikker på om de første behandlingene var mer smertefult enn en fødsel? Men de varte kun i 15 min, DET gjorde ikke mine fødsler.. Så jeg holdt meg fast i benken og hyperventilerte.

Mot slutten av kuren kjenner jeg omtrent ingenting, selv om Christine har satt opp effekten betraktelig.  Er ikke det fantastisk? Det beste er at jeg nå har normal sirkulasjon i bena og minst 70% mindre cellulitt.FullSizeRender-kopi

 

 


Jeg hadde faktisk ikke trodd at noe skulle virke så bra! Dette kan jeg varmt anbefale!

Tusen takk til Stein og Christine ved Aesthetic Clinic som har latt med teste en kur med ATW!