En god peeling gjør stor forskjell for huden! Den fjerner døde hudceller og avfallsstoffer og gir dermed fri passasje av avfallsstoffer ut av huden og gode ingredienser inn i huden. Men ikke overdriv! 1-2 ganger i uken er nok. Her er mine favoritter:

Young smiling woman applying cream to her face and looking at the mirror at home bathroom. Beauty, skin care concept, lifestyle

98425_Elizabeth_Arden_Pro_Elizabeth_Arden_PRO_Invi_1Elizabeth Arden PRO Invigorating Face & Body Scrub

Eln mild, lett skummende og hudfornyende peeling for ansikt og kropp. Inneholder LCA Complex (melkesyre og antioksidantene vitamin A, C, E og provitamin-A).

Påfør en passe mengde blandet med litt vann i hender, vaskeklut eller svamp og masser forsiktig over ansikt og hals for en mild exfoliering. Skyll av med vann og klapp huden tørr. For tørre områder, påfør uten vann og masser området for en mer intens eksfoliering.
Brukes en gang i uken for normal hud, og opptil 3 ganger i uken for grov og tørr hud. Kr. 435,-

 

 

Gentle Enzyme Exfoliant_no reflection_beskåretGlo Gentle Enzyme Exfoliant

Støtter den naturlige peelingprosessen i huden og fjerner skånsomt døde hudceller på overflaten. En blanding av enzymer og fruktsyrer gir en jevn og fornyet hud uten irritasjon.
Ideell for hud som ikke tåler mekanisk peeling så godt. Anbefales for alle hudtyper, spesielt sensitiv.

Fremmer cellefornyelsen ved å stimulere enzymer i det øverste laget av epidermis, stratum corneum. Dette medfører en oppløsning av «limet» som holder cellene sammen, og fremmer hudens naturlige peelingprosess. Resultatet er en glattere, friskere og mer strålende hud.

Påfør et jevnt lag på renset hud. La virke i 5-10 minutter og fjern med en myk klut. Brukes 1-3 ganger per uke. Dette produktet er uten: fargestoffer, parfyme, parabener, gluten, nøtter og soya. kr. 530,-

 

 

 

AGE-DEFYING DERMABRASION WITH PEARL PARTICULESDarphin Age-Defying Dermabrasion.

En fantastisk mekanisk peeling med polerte perlepartikler som effektivt fjerner døde hudceller. Forynger hudens struktur ved å minske porer, polerer, jevner og glatter huden. Kr. 785,-

 

 

 

MildPeeling_300dpiBabor Mild Peeling

Babor Cleansing – Mild Peeling er en mild ansikts peeling med BABOR-eksklusiv, avgift ekstrakt av Agrimonia eupatoria. Fjener skånsomt hard, død og flasset hud fra hudens overflate, og gjør den glatt og smidig. Forbedrer hudens evne til å ta opp etterfølgende pleieprodukter. Passer alle hudtyper.

Kr. 315,-

 

 

 

250ml exfo cleanse refillpH Formula EXFO Cleanse

En deilig rens som også kan brukes som peeling/rensemaske. En mild kremet, rens, som er svært effektiv og
fjerner makeup og urenheter. Kan brukes
som en eksfolierende maske 1 – 2 ganger i uken. Rens huden og legg et lag av EXFO i ansiktet og la ligge på i 10 minutter. Inneholder Laktobionisk syre, frukt enszymer og B5-vitamin ekstrakt.

Kr.319,- 100 ml. / Kr.619,- 250 ml. (kr.449,- for refill til 250 ml.)

 

Nimue Exfoliating enzymeexfoliating enzyme

Ikke-irriterende, ikke-slipende enzymatisk eksfoliering som forfiner hudens struktur. Gir en glattere og klarere hudoverflate. Kombinasjonen av frukt enzymer hjelper til å fordøye protein bindingene mellom stratum corneum cellene uten å overstimulere. Optimaliserer penetrasjonen av aktive ingredienser Brukes morgen og/eller kveld. Påfør en liten mengde på en ren og tørr hud. La virke på huden i 2 minutter.

Aktiver produktet med varme og vann ved å massere huden med våte fingre, i minst 3-5 minutter. La den virke på huden i 2 minutter til. Skylles bort med vann Bruk den 2-3 ganger pr uke. Kr: 639,-

 

 

Anki tester HydraBlur Primer - pressemeldingJuiceBeauty Green Apple Full Strength Peel

Økologisk peelmaske, med 15% fruktsyre som gir en jevn hudtone og fantastisk glød. Passer for alle (ikke sensistive og gravide), og bør brukes to til tre ganger i uken. Ingredienser: Alpha Lipoic Acid, CoQ10, Peptides, Vitamin C, DMAE & Vitamin A.

kr. 599.-

 

CameoMurad INTENSIVE-C RADIANCE PEEL®

Huden tilføres straks mer glød og et mer ungdommelig utseende, da masken aktivt mykgjør huden og samtidig gjenoppretter og styrker hudens klarhet ved å redusere pigmentforandringer.
SUPEREFFEKTIVE INGREDIENSER: Glykolsyre – eksfolierer døde hudceller. C-vitamin – lysner og gir en klar, jevn hudtone. Myrte-ekstrakt – øker collagenproduksjonen.
kr. 630,-

 

 


28020 HORME PURE Exfoliating Peeling Scrub webHormeta Exfoliating Peeling Scrub

Mikroperlene glir over huden for å eksfoliere og dermed fremme cellefornyelse. En kremet konsistens med frisk duft av mint. Exfoliating Peeling Scrub kombinerer Hormetas enestående blanding av sporstoffer med mikrokuler av polyamid, hvit leire, og menthol.

Anvendelse: Bland en liten mengde med vann eller Hormeta Cleansing Milk og masser med små, lette sirkelbevegelser på fuktet hud i et par minutter. Unngå området rundt øynene. Skyll nøye og klapp huden tørr. Brukes en til to ganger i uken. Ikke egnet for sensitiv eller akne utsatt hud.   Pris: 399,-

 

                                                           

 

 

Det finnes også produkter som ikke gir deg en umiddelbar effekt, men en fantastisk effekt etter en kort kur. Som denne:

3614271415189_VISIONNAIRE_CRESCENDOLancôme Visionnaire CrescendoTM

Det er en flytende peeling med to progressive og intensive faser som brukes etter hverandre i en syklus på 28 dager. Resultateter synlige endringer, en mer ensartet hudtone, finere porer, mindre markante rynker og linjer og en vakrere utstråling.

Den progressive og intensive peelingen  består av en forberedende fase, etterfulgt av produkter med stigende intensitet. Første trinn er en forberedende eksfoliering som gir huden et løft og øker hudens evne til å nyttiggjøre seg de aktive ingrediensene. 2. trinn er økt konsentrasjon av ingredienser som styrker hudens toleranse og gir større utbytte av behandlingen. Denne 2-trinnsprosedyren sikrer optimal cellefornyelse og et optimalt resultat.  Denne er på høyde med det beste vi har av hudfornyende produkter i vår bransje, den bør testes! Kr. 645,-

 

Les gjerne mer om peeling her: http://skincarebyanki.no/2017/05/07/peeling-raskeste-veien-til-glod/