Solsesongen er her! Ja da, det kommer regnvær innimellom. Men UV strålingen er på topp en stund fremover og dermed dukker disse spørsmålene opp hvert år:

  • Hvor mye skal du bruke på et solprodukt?
  • Er det virkelig så stor forskjell på dyrt og billig?

Jeg skal bruke mange blogginnlegg på å forklare deg hvorfor du skal beskytte deg med SPF, forskjellen på solfiltre og hvordan du skal bruke en solkrem. La meg først forklare deg hvorfor du bør investere litt i gode solprodukter.

 

Er du en av de som ikke bruker SPF hele året, så er det på høy tid at du starter nå!

Stor kvalitetsforskjell på solprodukter!

Det er stor forskjell på kvalitet! Filtrene er stort sett de samme, selv om sammensetningen av disse også kan variere. Innholdet ellers er det STOR forskjell på!! Er du flink til å bruke gode hudpleieprodukter hele året, så vil du vel ikke bruke en solkrem som irriterer eller gir deg akne på sommeren? Eller som setter din behandling av huden tilbake flere steg, fordi du ikke investerer i en god solkrem?Det er faktisk slik at det nå er fult mulig å pleie huden på samme nivå som du gjør med dine hudpleieprodukter, mens du soler deg! Det gir deg beskyttelse mot hudaldring, samtidig som du fremdeles pleier og reparerer huden.

H2O

Matis har solprodukter av beste kvalitet.

Jeg var så heldig å få jobbe med Matis når serien først kom til Norge. Dette er et par år siden (minst 15..) og serien har gått gjennom en enorm utvikling på disse årene! Likevel har solserien alltid vært en av mine favoritter! Produktene har nydelige dufter, gode konsistenser og jeg blir aldri solbrent selv om jeg likevel får en fin og varig farge. Perfekt!

Produktene beskytter effektivt mot UVA- og UVB-stråler, samt gir raskere, jevnere og mer holdbar farge samtidig som de pleier huden.

 

Hvorfor er Matis solserie så bra?

Raskere, jevnere og mer holdbar farge

  • Réponse Soleil inneholder et bioteknologisk algeekstrakt som er fremstilt av algen Laminaria Ochroleuca, også kalt ”Golden Seaweed”. Ekstraktet er et molekyl som produseres når algen utsettes for ekstrem UV-stråling. Forskning viser at denne ingrediensen effektivt beskytter hudcellene mot solskader, frie radikaler og hudaldring.
  • For optimalt resultat inneholder solserien også aminosyren tyrosin og planteolje fra Luffa.
  • Tyrosin er en aminosyre som forvandles til melanin i huden. Gir økt naturlig solbes- kyttelse og raskere, jevnere og mer lang- varig farge.
  • Luffaolje utvinnes fra frukten på en plante i gresskarfamilien. Den er rik på naturlige fettsyrer som tilpasser seg hudens eget fett. Etterlater ingen fet hinne på huden. Forbedrer penetrasjonen og forsterker effekten av tyrosin, og dermed også ”pre-tan”-effekten.

Ingrediensfreaken i meg jubler når jeg ser slikt innhold i solprodukter!!

47266_Sun_protection_milk_30_XXL_300ml47258_Sun_protection_milk_20_XXL_300ml_Sun_Protection_Milk_SPF_10_NEW_2014_jpeg

Pleiende

Ved hjelp av antioksidanter, naturlige fuktighetsfaktorer og mykgjørende planteoljer gir Réponse Soleil komplett beskyttelse i solen. Hele serien har en fruktig sommerduft med hint av kokos, vanilje, aprikos og sitrus. Som dere vet så elsker jeg vanilje, så denne serien er MIN serie!

 

Nye ingredienser:

Betakaroten liposomer: Oljeekstrakt fra gulrot beriket med betakaroten innkapslet i liposomer gir sterke antioksidant-egenskaper som beskytter mot frie radikaler. Transporteres til epidermis for å gi huden en jevn, sunn glød.
Tyr excelTM complex: En kombinasjon av et tyrosin-derivat, den viktigste melanin-forløperen, og Luffa Cylindrica kjerneolje; Tyr ExcelTM stimulerer melanocyttenes aktivitet, noe som igjen gir en forsterket brunfarge.

Sun_Protection_Care_spf_1037280_After_Sun_Soothing_milk_2017

Mine favoritter!

Matis Réponse Soleil har alltid vært en av mine favoritt solserier! Deilige konsistenser, nydelige dufter og viktigst av alt veldig aktive ingredienser. Dette gir maksimal pleie av huden hele sommeren, god beskyttelse mot hudaldring og pigmentering og den dypeste brunfargen jeg kan oppnå samtidig som jeg forebygger hudaldring. Viktigst av alt;: den beskytter meg mot hudkreft mens den pleier huden. Akkurat hva jeg ønsker av en solserie!

Dette er produktene du alltid vil vende tilbake til, når du først har testet de!
Jeg elsker sol og varme, men bruker alltid gode solprodukter! Prøv du også!

 

IMG_8132

Denne artikelen er sponset. Innholdet er min personlige mening.