Jeg tester en rekke produkter jeg ikke liker. Og en god del jeg liker også…Her kommer noen nyheter dere virkelig bør teste! Gode produkter med effektive ingredienser og nydelig konsistens:

tester hudpleie1

 

Skin Ceuticals H.A. IntensifyerPost 2_Dropper

For å motvirke fallende hyaluronsyrenivå i huden er det nødvendig med et produkt som effektivt kan stimulere hudens egen produksjon av hyaluronsyre, hindre nedbrytingen og samtidig bidra til å binde fukt i hudens ytterste lag. Mange produkter på markedet tilfører hyaluronsyre kun i de ytre hudlag. H. A. Intensifier skiller seg ut ved at den i tillegg stimulerer hudens egen produksjon av hyaluronsyre og reduserer nedbryting takket være våre nøkkelingredienser. Serument inneholder Proxylane, Lakrisrot, lilla ris of Hyaluronsyre, aom alle er kjente aktive ingredienser i hudpleieprodukter.

Kr 990,-

 

Elemis Hydra-Boost SerumIMG_7354

Gir umiddelbar fuktighet med en overbevisende sammensetning av ingredienser. Néréfrø bidrar til å skape små

reservoarer i dermis, og forbedrer dermed hudens evne til å holde seg fuktig samtidig som den beskyttende barrieren blir trukket sammen slik at den bedre begrenser trans-epidermalt vanntap. Quinic syre er hentet fra en sørafrikansk plante som overlever lange perioder med tørke. Den har evne til å gjenopplive seg selv med den første regndråpe som faller. Quinic syre vil arbeide for å beskytte hudens membranstrukturer mot dehydrering og styrker områder som er spesielt utsatt.

Hyaluronsyre er nøkkelen for en optimal regulering av fuktighet, mens den aktive basen av Dhateloolje brukes for sine helende egenskaper. Den er kaldpresset fra viltvoksende frukt som høstes i Himalaya, den har tradisjonelt blitt brukt av lokalbefolkningen til å behandle hudsykdommer. Rik på vitamin E, omega 6 og 9, og andre fettsyrer, forsterker den hudens barriere og regulerer fuktighet ved å øke hudens naturlige syntese innenfra.

kr. 769,-

 

Elemis Gentle Foaming Facial WashIMG_7355

Denne kremrensen, med sitt lette men rike skum, vil skånsomt fjerne alle spor etter smuss, støv og makeup fra huden. Gentle Cleansing Facial Foam vil redusere overflødig talg som har bygget seg opp, og huden vil føles imponerende ren, i balanse og frisk. En deilig aroma av sitron, søt- og bitter appelsin, ylang ylang og petitgrain gir en frisk følelse av såpe-og-vann rens uten å gjøre huden tørr. Enkelt men effektivt.

Med respekt for sensitiv hud, kombinerer denne rensen ekstrakter fra fiken, som lindrer huden gjennom renseprosessen, og aminosyre fra eple som bidrar til den skummende konsistensen, samt beskytter hudens fuktighetsbarriere. Pracaxiolje fra et tre med opprinnelse i det tropiske terrenget av Amazonas, vil virke mykgjørende og bidra til å opprettholde hudens balanse og elastisitet.

Kr. 419,-

 

Elemis Pro-Definition Facial OilIMG_7356

En lett og delikat konsistens som raskt absorberes når den masseres inn i huden. Den vil gi huden en fastere kontur og tydeligere definisjon ved å gi et løft til kjevepartiet, området ved nese og munn, samt ved bryn og panne. Med rikelig av essensielle fettsyrer, som er nøkkelen for fuktighet, og plantestamcelle-ekstrakter, som er rik på antioksidant forbindelser, var 80% av testpersonene for produktet enige om at huden så synlig fastere og løftet ut.*

Elemis’ nyskapende stamcelleteknologi utnytter kraftige fettløselige forbindelser som finnes i hele bringebærplanten. Denne aktive ingrediensen har både umiddelbar og langtidsvirkende fuktighetseffekt og opprettholder derfor hudens fuktighetsnivåer over tid.

Himalayan Gentian, er en tradisjonell ayurvedisk urt, som vokser på stor høyde opptil 3000 meter. Denne urten gir ny spenst, fuktighet og næring så hudoverflaten blir glattere. Organisk Barbary fiken er eksepsjonelt rik på Vitamin-E, er intensivt nærende og beskytter mot frie radikaler. Nattlysblomst olje er kjent for sine høye nivåer av omega-6 og er vesentlig for god hudhelse. Den glatter ut linjer og rynker. Disse utrolige plantebaserte ingrediensene er bundet sammen i en harmoniserende aromatisk blanding av salvie, palmarosa og røkelse som virker beroligende på huden og roer sinnet. Balanserer og støtter huden gjennom endringer som skjer med tiden.

kr. 1019,-

 

Kalahari Vita Gel Mask

En foryngende og revitaliserende gelmaske beriket med naturlige fuktighetsgivende ingredienser, AHA-syrer og peptider.  Kombinasjonen av de ulike ingrediensene gir svært effektive anti-aldrende egenskaper og etterlater huden myk og glatt.
Kr 379,-

 

Biotherm Aquasource ever plump nightIMG_7364

For å forbedre hudens fuktighetsreserver når hudens aktivitet er på topp, er en svært energisk mørk-aktivert mikroalge formulert med vann lukkende ingredienser i en «second skin» tekstur.Dypt sjøvann booster fuktighetsnivåer som hjelper til med å forbedre transporten av vann i huden og styrker hudens naturlige barrierer for å sinke vanntap.For å virkelig fylle på og holde på fuktigheten lenger, har Biotherm skapt en innovasjon innen tekstur: en bounce-back gel som er i stand til å selv reformere seg selv på huden.Uavhengig av hvordan du jobber med den, vil den sprette tilbake til sin form.Forumlaens transparente svart fargede gele er designet for nattestid. Teksturens uvanlige mørke farge kommer fra naturlige ekstrakter.

kr. 485,-