Jeg kunne lage en egen blogg bestående av alt jeg har testet i løpet av 20 år, som jeg ikke liker eller som ikke har noen effekt.. Men det ville bli kjedelig lesing. Det finnes til og med en rekke produkter jeg ikke gidder teste, da et raskt blikk på innholdsfortegnelse forteller at jeg ikke vil få noen effekt i det hele tatt. Den siste tiden har jeg imidlertid brukt et produkt som jeg visste skulle ha effekt og som har an fancy påføring som gjør produktet gøy å bruke.

Composizione Flaconi e Applicatori 1 e 2

Fillerina

Fillerina ble lansert i 2012. Med store mengder Hyaluronsyre skal dette være en «fillerbehandling» for hjemmebruk som vil utsette behovet for ordinære fillere en stund.

 

Hva er hyaluronsyre?

3d Illustration of Hyaluronic acid Molecule isolated grey background

Dette er en ingrediens mange har hørt om, særlig forbundet med hudpleieprodukter. Hyaluronsyre er en sammensetning av to ulike disakkarider/sukkerstoffer som binder store mengder fuktighet. Hyaluronsyre kan binde mer vann i huden enn noen annen fuktighetsfaktor, og har derfor en helt unik evne til å øke hudens fuktighetsnivå.

Hyaluronsyre er en viktig bestanddel av grunnsubstansen i bindevev, -også i huden. Mengden hyaluronsyre avtar med alderen, noe som gjør at leddene kjennes stivere og huden mister volum.

Hyaluronsyre-molekylene er veldig store og vil ikke kunne trekke lett ned i huden når de tilsettes hudpleieprodukter. Men deriomot saltet av hyaluronsyren, natriumhyaluronat, er mindre molekyler som virker mer fuktighetsgivende dypt i huden. En kombinasjon av disse to variantene gir fantastisk fuktighetsgivende effekt og vil plumpe opp linjer og rynker nedenfra.

NB!  Tidligere utvant man hyaluronsyre fra hanekammer, men man bruker nå bioteknologi for å fremstille både hyaluronsyre og natriumhyaluronat. Molekylene er identiske til de vi har i huden fra før og er derfor veldig godt tolerert. Injeksjonsbehandlinger med det som kalles «fillers» er stort sett basert på stabilisert hyaluronsyre. Her sprøyter man inn stoffet i linjer og rynker, slik at disse glattes ut.

Hyaluronsyre og natriumhyaluronat kan finnes i serum, kremer og masker, og er en av de ingrediensene du bør passe på å ha i ditt hudpleieprogram.

 

Hvordan virker Fillerina?

Fillerina er perfekt til kråketær!

Den virkelige volumutfyllende effekten oppnår du med Fillerina Gel, som påføres ved hjelp av en presisjonsapplikator med avkortet tupp. Gelen påføres på hudområder med endringer i struktur og elastisitet som resulterer i rynker, fine linjer og tap av volum, spesielt på lepper, kinn og kinnbein.

Fillerina Gel består av:

 • En unik blanding av 6 forskjellige typer hyaluronsyre med ulik molekylvekt og struktur, for effektivt å penetrere ned til og utfylle samtlige hudlag. Dette gir en naturlig volumutfyllende og utglattende effekt på huden.
 • Matrifull – stimulerer dannelsen av de naturlige fyllsubstansene som kollagen I, kollagen III og fibronektin for synlig volumøkning.

Fillerina® er egnet for utfylling av rynker og fine linjer samt for å gi fylde og volum i kinnbein og lepper. Ingen nålestikk.

Fillerina® dermo-kosmetisk fillerbehandling til hjemmebruk består av Gel Filler (Fillerina®1), med et høyt innhold av raskt absorberte hyaluronsyrer, og Nourishing Film (Fillerina®2), til bruk etter påføring av Gel Filler.

FILLERINA FILLER BEHANDLING GRAD 1     779 kr
FILLERINA FILLER BEHANDLING GRAD 2     889 kr
FILLERINA FILLER BEHANDLING GRAD 3     999 kr

 

Velg riktig styrke!

til linjer i panne,

Supert til linjer i panne!

Alle Fillerina® produktene kommer i tre ulike styrker.

Grad 1: Lett til moderate rynker og fine linjer og ansiktstrekk som viser lett tegn til slapphet, spesielt på kinnbein og lepper.

Grad 2: Synlige rynker og fine linjer, ujevn hudoverflate med tydelige tegn til slapphet, spesielt på kinnbein og lepper.

Grad 3: Dypere rynker og fine linjer, tydelig markerte furer, ujevn hudoverflate og uttalte tegn til slapphet, spesielt på kinnbein og lepper.

 

 

Slik bruker jeg Fillerina:

Fillerina® fillerbehandling må brukes hver dag i 14 dager, enten på morgenen eller på kvelden. Jeg foretrekker kvelden, da jeg gjerne kan glinse litt mer enn jeg ønsker å gjøre på dagen.

 1. Bruk presisjonsapplikatoren til å trekke opp ønsket dose fra hetteglass.
  IMG_7094

  Også supert til linjer på halsen!

 2. Trekk opp 1 dose (= 2 ml) Gel Filler (Fillerina® 1) og påfør på rynker og fine linjer, eller på markerte furer og områder med slapphet som trenger oppstramming (kinnbein og lepper). Kan også påføres halsområdet.
 3. Påført løsning bør ligge på aktuelt hudområde i minst 10 min for å sikre at de aktive ingrediensene trekker godt inn i huden.
 4. Klapp forsiktig inn gjenværende produkt.
 5. Ligger det mye produkt igjen på huden etter dette, tyder det på at du har brukt for mye produkt. Reduser dosen, men ikke gå lavere enn 1,5 ml.  I slike t
 6. Trekk så  opp 1-2 ml av Nourishing Film (Fillerina® 2) og påfør mengden på hudområder behandlet med Gel Filler, eller gjør som meg; bruk denne i hele ansiktet. Dette vil forsegle de aktive ingrediensene og gi deg best mulig resultat av behandlingen.

 

Disse produktene har jeg også testet:

Fillerina® Dagkrem

Fillerina® dagkrem er en daglig behandling med utglattende effekt over hele ansiktet. Det er en fuktighetsgivende og beskyttende krem som kan brukes alene eller i kombinasjon med andre Fillerina® produkter.

Fås i tre ulike styrker: Grad 1, grad 2 og grad 3

FILLERINA DAGKREM GRAD 1                     479 kr
FILLERINA DAGKREM GRAD 2                     589 kr
FILLERINA DAGKREM GRAD 3                     699 kr

Fillerina® Nattkrem

Fillerina® nattkrem er en daglig behandling med utglattende effekt over hele ansiktet. Det er en fuktighetsgivende og næringsrik krem som kan brukes alene eller i kombinasjon med andre Fillerina® produkter.

Fås i tre ulike styrker: Grad 1, grad 2 og grad 3

FILLERINA NATTKREM GRAD 1                    579 kr
FILLERINA NATTKREM GRAD 2                    689 kr
FILLERINA NATTKREM GRAD 3                    799 kr

IMG_7078

 

Etter en tørr vinter anbefaler jeg virkelig å teste Fillerina! Huden min har fått masse fuktighet i løpet av denne tiden og det betyr jo også at små linjer er mindre synlige. Hvem ønsker seg vel ikke det?

 

AD: Dette er et sponset innlegg, men alle produktene er grundig testet av meg og jeg skriver aldri om noe jeg ikke virkelig kan gå god for.