I denne bransjen går utviklingen så utrolig raskt. Nye ingredienser dukker opp og nye behandlinger tas i bruk. Det er dette som gjør det spennende å følge med på. Dette er ikke et hvilehjem! Jeg må holde meg oppdatert til en hver tid, for å skille gode nyheter fra dårlige. Ja, det finnes en del nyheter som ikke gjør særlig forskjell for huden. Men det finnes også en rekke produkter som faktisk gjør en forskjell. Under kan de se hvilke jeg kan gå god for akkurat nå:

 

tester produkter

Biotherm Life Planktin MaskBiotherm Life Plankton Mask 75ml

Biotherm lanserer nå, LIFE PLANKTON MASK en hydrogel maske som har en beroligende effekt og bidrar til hudens gjenoppbygging om natten. LIFE PLANKTON MASK gir en sunn og sterk hud, som virker frisk og pleiet. Biotherm utvikler en krem med en tekstur som gir en innpakningseffekt. Den utrolige konsistensen skaper en innpakningssensasjonsfølelse på huden. Huden føles innhyllet, samtidig som den får puste. Den smeltende teksturen avkjøler huden. Masken gir huden kraften fra den høye konsentrasjonen av Life Plankton. Kr.  575,-. (Den kommer med en lekker maskepensel til kr.  149,-

 

Lancôme Visionnaire CrescendoTM

3614271415189_VISIONNAIRE_CRESCENDOInspirert av dermatologer. Det er en flytende peeling med to progressive og intensive faser som brukes etter
hverandre i en syklus på 28 dager. Resultateter synlige endringer, en mer ensartet hudtone, finere porer, mindre markante rynker og linjer og en vakrere utstråling. Med andre ord: en effektiv reduksjon av de første aldringstegnene. Dette er en revolusjonerende kur som utfyller de daglige skjønnhetsrutinene.

Den progressive og intensive peelingen er utviklet av dermatologer og består av en forberedende fase, etterfulgt av produkter med stigende intensitet. Første trinn er en forberedende eksfoliering som gir huden et løft og øker hudens evne til å nyttiggjøre seg de aktive ingrediensene. 2. trinn er økt konsentrasjon av ingredienser som styrker hudens toleranse og gir større utbytte av behandlingen. Denne 2-trinnsprosedyren sikrer optimal cellefornyelse og et optimalt resultat sammenlignet med de mer enkle formene for peeling. Kr. 645,-

 

 

Kalahari Phyto Rich Moisturiserphyto rich moisturiser 50

En lett fuktighetskrem med beroligende botaniske ingredienser som Abyssinianolje og Rooibos te ekstrakt. Kremen absorberes raskt og etterlater huden rolig og fuktig. Påføres morgen og/eller kveld på ren, tørr hud. Anbefalt å bruke SPF over da denne ikke inneholder SPF. Super for sensitiv hud. Kr. 460,-

 

Darphin Intral Air Mousse Cleanserimage2

Mild og beroligende rensemousse som transformeres fra en flytende rens til silkemykt skum. Renser skånsomt og fjerner urenheter og smuss. En mild, beroligende formula som og passerfor de med sensitiv hud. 89% naturlige ingredienser fra kamomille, algeekstrakt, havtorn og kokos.

Kr. 440,-

Intral Mousse Douceur Nettoyante Camomille

Darphin Intral Environmental Lightweight Shield SPF50image1

En ultralett UVA/UVB  beskyttelse for ansikt og decolite, 100% mineralfiltre for ansikt og det delikate øye området. Ingredienser fra blant annet hvete proteiner er med å danne en beskyttende hinne på huden som beskytter mot forurensing og ytre påvirkninger. Super som en makeupbase da den inneholder naturlige pigmenter som etterlater huden glatt og glødende.  Påføres over krem, kan brukes alene (men erstatter ikke en dagkrem eller foundation) og rundt øyne. Kr. 570,-

 

30ml SOS rescue oil 2pH Formual  SOS Rescue Oil

En unik to-fase olje med en rik kombinasjon av ulike oljer og naturlige aktive ingredienser. Inneholder blant annet oljer fra Argan, Jojoba, Mandel og Oliven, samt vitaminer og antioksidanter som virker nærende og beskyttende. Kombinasjonen av de ulike ingrediensene tilfører huden fuktighet og glød, virker antiage og forbedrer kollagenproduksjonen. Oljen påføres på ansikt morgen og kveld, kan også masseres inn i hår eller kropp for ekstra næring. Kr. 650,-

 

 

Helena Rubinstein Prodigy Reversis Dewy Essence

Et hudpleieprodukt med friskheten av en lotion og pleien til en olje. Det frisker opp huden,  gir den nytt liv om dagen, samt gir næring og reparerer om natten. Påføres  hver morgen og kveld etter rens, før serum og krem. Kr. 960,-

Prodigy Reversis Night Cream & Mask er en global anti-aging nattkrem  og maske som arbeider intenst med huden om natten. Kremen styrker og gir næring samt gir fornyet vitalitet. Huden gjenvinner sin elastisitet og oppleves mykere og fastere. Kremen inneholder Edelweiss  ekstrakt. Påføres i et tynt lag som nattkrem  og i et tykkere lag som maske en til to ganger i uken. Kr. 2o85,-

Prodigy Reversis Eye Surconcentrate er et anti-aging øyeserum som gir glød og et glattere utseende til huden rundt øynene. Brukes gjerne før Prodigy Reversis Eye Cream morgen og kveld. Kr.1140,-

HR - Prodigy Reversis Flacon Yeux (DBD)HR - Prodigy Reversis Flacon Yeux (DBD)HR - pot spatule Prodigy nuit (DBD)