Det er nesten like vanskelig å finne rett mascara som det er å finne den perfekte jeansen.. Det finnes så mye dårlig der ute. I tillegg har vi forskjellige vipper og forskjellige krav til en mascara. Jeg har testet en rekke produkter jeg ikke ønsker å skrive om, men disse kan jeg gå virkelig god for!:

Close-up of separating and curling lashes process with mascara brush

Triple Threat Mascara

Klar for å få knock-out vipper? Triple Threat gir ekstrem lengde, volum og bøy i opptil 24 timer uten å klumpe eller sverte av. Den innovative børsten sørger for å skille vippene og gi mest mulig farge. Pris 299,-

Triple Threat

Babor Ultra definition mascara

Volummascara for tette, perfekt separerte vipper. Den Innovative presisjonsbørsten skaper volum, separerer og former vippene. Særlig beskyttende tekstur som bygger volum uten å klumpe. Kr. 330

aid-ultra-definition-mascara-open-cmyk-300

Helena Rubinstein, LASH QUEEN WONDER BLACKS

Helena Rubinsteins nyeste maskara. Fordi øyevippene krever sitt egen behandlingsregime, har Helena Rubinstein brukt sin kompetanse til øyenvippepleie i 2016. Ved å skape en mascara som pleier øyevippene og gir utrolig volum. Med sitt skreddersydde og patenterte design legger denne spiralformede penselen seg på øyevippene med en 360 ° bevegelse. Kr. 320,-

Lash Queen

Helena Rubinstein, Lash Queen Feline Blacks Mascara

En klassiker fra Helena Rubinstein. Mascara som gir fjærlett volum, lengde og separerte vipper. Kr. 320,-

Feline10ans

Lancôme, Grandiôse Extrême Mascara

Den nye Grandiôse Extrême mascara gir maksimalt volum til vippene. Den nye formelen gjenoppfinner konseptet langvarig volum med sin svanehals, “Swan-Neck™”, som er skapt til å følge øyets kontur og nå alle vipper fra innerste til ytterste øyekrok og fra rot til spiss. Grandiôse Extrême tilfører vippene mer volum samtidig som de blir vakkert adskilte og får forførende kurver og lengde. Kr. 295,-

Lancome - Mascara Grandiose mat compo (DHD)

Urban Decay, Perversion Mascara

Urban Decay sin super-kremet, forlengelse og volum byggede mascara inneholder trippel svart pigment, en nærende blanding av ingredienser og en volumoppretting børste – alt for å skape større, svartere og mer guddommelige vipper. Perversjon har en kremet og fyldig konsistens som gir akkurat den rette følelsen, slik at det glir over vippene. Resultatet: utrolig kontroll og usannsynlige tykke vipper. Kr. 220,-

Perversion Mascara

YSL, Volume Effet Faux Cils Mascara

Volumgivende mascara med løsvippeeffekt. Også egnet for ømfintlige øyne og kontaktlinsebrukere. MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS består ikke bare av en eksepsjonell formel. Den inneholder også en unik maskarabørste eksklusivt utviklet av YSL Beauté, som garanterer perfekt separerte øyevipper. Børstens alternerende nylonfibrer har ulike diameter og fleksibilitet, som gjør det mulig å oppnå et fantastisk løsvippelignende resultat. Med toppnoter av mandarin, solbær og basilikum, og med undernoter av sjasmin og fiolblader kombinert med sandeltre og vanilje, er duften av MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS ytterst feminin. En duft som allerede finnes i den opprinnelige formelen. Kr. 290,-

 

YSLA32204 EDP

glo minerals Lash Boosting Macara

Pleiende og formgivende ingredienser gir en maskara med optimal funksjon. Den gir både volum og lengde samtidig som den styrker og pleier – alt du ønsker av en maskara! Veil uts pris kr:  Kr:  295,-

Lash-Lengthening-Mascara_black

glo minerals Volumizing Mascara

glo minerals nye Volumizing Mascara har en formel som garantert gir fyldigere vipper.
Ny og forbedret børsten gir definerte og feilfrie vipper.
Finnes i fargene black og brown. kr. 295,-

Volumizing mascara black

 

Dior Diorshow – Black Out

Diorshow Black Out Mascara er en videreutvikling av originalen Diorshow.Black Out har et ekstremt fargepigment og benytter seg av Black Fix Complex for å gi intens, kullsort sverte og dekkevne.
I kombinasjon med Arabica-gummi og pudder som gir fylde til formelen, er Black Out den svarteste, mest intense kremaktige maskaraen noensinne!
For dramatisk effekt, vakkert bøyde vipper og mye farge! Kr. 215,-

PACKSHOT_FERME