Jeg er veldig kresen på parfyme og dufter generelt. Og det tror jeg mange er? Det er ikke lett å finne duften som passer deg perfekt. Du kan elske en del av duften, mens resten bare virker irriterende såpeaktig. Det lanseres stadig nye dufter. Få passer min nese, men disse jeg anbefaler her har jeg falt for!

IMG_6440

 

Giorgio Armani SÌ ROSE SIGNATURESi_RoseSignature2017_100ml_OS_L9809300_3614271429674_RVB_2400

Denne har vi sett tidligere, men nå en ny utgave: Den opprinnelige duften har vært  uendret siden den første utgaven. Nå utforsker SÌ ROSE SIGNATURE en dobbel rose akkord som blomstrer gjennom en uforventet chypre.

Symbolet for SÌ parfymen er mai rosen fra den tyrkiske rosen. Vi snakker om en mektig og delikat duft, men et glimt av bergamot og mandarin. Fresia blandes med den saftige Blackcurrant Neo Jungle Essence.

I hjertet skaper de to roseabsoluttene en overdådig og sensuell sti. De gjennomsiktige kronbladene er opphøyd av iris konsentrat og en fløyelsaktig osmanthus absolutt.

Base noten er av ambrette absolutt og Vanilla Pure Jungle Essence som smelter sammen til mykt tre av Ocranox som løftes av et hint av patchouli. Jeg elsker vanilje og patchouli, så denne blir min!

Veiledende pris er 770,- for 50 ml.

 

 

 

LANCÔME LA NUIT TRESOR EAU DE TOILETTE

Jeg var avhengig av Trésor! En sprudlende og helt uimotståelig vanedannende duft, som et riktig kjærlighetselixir : min første store kjærlighet av en parfyme!

Nå ser en helt ny duft  dagens lys. Den er sensuell, sprudlende og ekstremt feminin – friskere og mer livlig enn den ikoniske Eau de Parfum. På huden blir den helt uimotståelig – en duft til sjarmerende og avslappede kvinner som er bevisste og stoler på seg selv, loves det.image015

Den er skapt av de samme to parfymeprodusentene som har komponert den opprinnelige La Nuit Trésor Eau de Parfum og La Nuit Trésor Eau de Parfum Caresse – Christophe Raynaud og Amandine Clerc Marie, begge anerkjente innen fransk parfymeri. La Nuit Trésor Eau de Toilette er en frukt- og muskaktig, blomsteraktig duft. Hjertet i denne duftvariasjonen er en enestående essens av Damask Rose. En berusende og overdådig duft med friske noter av bringebær, aromatisk solbær og sødmefylt kjærlighetsfrukt. Et duftende paradoks fylt med kontraster som gir den en signifikant og overbevisende karakter.

Den forfriskende toppnoten er en eksplosjon av sprudlende sitrus og bergamot, som får selskap av prektige silkepeoner og sprø liljekonvall. Og akkurat som de andre La Nuit Trésor-duftene samles denne Eau de Toilette på en bunn av patchouli med en fortryllende sensuell vri med polynesisk vanilje svøpt i en antydning av silkeaktig hvit musk.

LANCÔME La Nuit Trésor Eau de Toilette fås i 30ml (begrenset utgave) og 50 ml til henholdsvis kr. 399,- og 595,-

 

Biotherm Eau Relaximage009

Eau Relax er ikke ny, men helt fantastisk frisk, usøt og vanedannende. En frisk, sensuell og fruktig duft som får deg til å føle deg som om du er midt i et deilig spa med boblende sitrus noter, varme krydder- og tre nyanser.

Sammen med parfymør Fanny Bal, forestilte Dominique Ropion seg en duft som «gjør at man føler seg vel gjennom dagen, og får deg til å slappe av og lade opp. En «cocoon» cologne som bringer frem lys og energi i dagen til kvinnen som bærer denne duften.»

Dette er faktisk en duft som får energien i gang med essensielle oljer. Sammen med varm tonka bønne og vanilje akkorder, lysnet opp med luftige, hvite roser for å skape et feminint preg over hele duften.

Et spray av EAU RELAX for en os av zen. Lenge leve dette øyeblikket.

veiledende pris er 399,-.