Noen få ganger kommer jeg over produkter som VIRKELIG virker! Da må jeg fortelle dere om dette. I jungelen av produkter må vi hjelpe hverandre å finne frem til de beste, så dette er «dagnes» fra meg:

IMG_6307

Big sexy hair Push UPBIG_PushUp_RETAIL_72dpiRGB_5[2] kopia

Denne nye, tørre, aerosol sprayen gir faktisk en umiddelbar fylde og volum, selv til mitt tunge hår! Jeg får et synlig løft.

Resultatet blir ikke hvitt eller tørt, men tykt og sunt. Sprayen beskytter også mot luftfuktighet og UV stråler – en hudterapeuts høyeste ønsker! Den blir ikke stiv, men etterlater bare en følelse av sterkt, tykt hår.

Jeg bruker denne alene når jeghar utslått hår og sammen med en hårspray når jeg setter opp håret. Jeg har testet en mengde produkter som lover akkurat det denne gjør, men desverre ingen som virker godt nok.

Du sprayer den på i oppadgående bevegelse, gjerne i flere lag for ekstra volum.

Kr 268,-