Fyldige lepper er ikke kun oppnåelig gjennom fillers, det finnes en naturlig fremgangsmåte også. Tørre vinterlepper, er ofte ikke flatterende, men dette kan du lett gjøre noe med:

 

Attractive young woman applying lip balm on a white background

Bruk SPF på leppene!

Du er kanskje lei maset om SPF? Jeg kommer ikke til å slutte. Solskade gir aldring. Aldring rundt munnen gir linjer og en «rosinmunn». Dette ser ikke voluminøst ut. SPF på leppene er ikke noe som vil redde deg ut av en akutt krise, men det er en langsiktig investering. Vil du unngå sammensnurpet, tørr munn så bør du bruke SPF på, og rett utenfor, leppene. I det minste når du er i solen, gjerne hele året.

 

Bruk fuktighet på leppene!

Tørre lepper er, som nevnt, ikke voluminøse og tiltrekkende. Fuktighet må tilføres både fra innsiden og utsiden. Det er diskutert hvor mye fuktighet vann tilfører, men det vil i alle fall opprettholde en væskebalanse i kroppen. Drikk vann og få i deg Omega som tilfører fettstoffer. Fra utsiden er det enkleste å bruke leppepomade. Sørg for å bruke en som virkelig pleier dine lepper og ikke en som bare blir liggende på utsiden. Jeg bruker min hver natt, sammen med nattkrem til resten av ansiktet.

 

Peel leppene!

Tørre løse flak på leppene er verken behagelig eller lekkert. Det gjør heller ikke noe for ønsket volum. Det finnes gode peelinger til leppene, men du kan også velge å bruke en ansiktspeeling med litt mindre korn. Bruk denne 2 ganger i uken. Den vil fjerne tørr hud, pleiende ingredienser trekker bedre inn og den øker sirkulasjonen i leppene. Dette vil både gi en umiddelbar plumpet følelse og en langsiktig pleie av leppepartiet.

 

Plump dine lepper!

Det finnes en rekke leppeprodukter med plumpende effekt. Disse inneholder ofte kanel eller ingefær, som irriterer leppene litt. Resultatet er mer volum, ganske umiddelbart. Du vil kjenne en prikkende følelse på leppene. Den er ikke så populær hos den du kysser, men du venner deg raskt til denne følelsen. Disse produktene kan du bruke daglig eller når du ønsker denne effekten. Effekten varer så lege produktet ligger på leppene.

 

Bruk farge!

Livløse tørre lepper ser ikke fyldige ut. Dette fikser du lett med leppestift. En hvilken som helst farge vil gi mer liv til dine leper, men hold deg unna de helt mørke om du ønsker en illusjon av mer volum. Du kan til og med øke volum ved å bruke en liner som markerer leppekanten, men få hjelp til å velge en naturlig farge!
 img_5467