Er du flink til å bruke håndkrem? Ofte ser vi at selv kvinner som er flinke med daglig hudpleie til ansitet glemmer hendene og de forblir ubeskyttet. Uten passende beskyttelse eller behandling eldes hendene mye raskere enn ansiktet.   Hender er konstant utsatt, og blir påvirket av vann, varme, kulde og kjemiske produkter som såper. De blir også utsatt for sollys der de skjeldent er dekket til, foruten de kalde vintermånedene.

 

©David Laurens/6PA/MAXPPP ; ILLUSTRATION BEAUTE D'UN JOUR

Bruk gjerne en peeling på hendene, ukentlig! Og ikke minst – bruk håndkrem! Her er mine favoritter:

Helena Rubinstein Re-PLASTY Age Recovery Hand, neck and decolette

Denne kremen til hendene, halsen og brystpartiet inneholder stjerneingrediensene fra Re-PLASTY AGE RECOVERY serien:  – Proxylane, et kraftig molekyl som akselererer den epidermale fornyelse og fremmer gjennopprettelsen av hudbarrieren. – Hyaluronsyre, kjent for sine fuktighetsgivende og reparerende egenskaper.
En anti-aldring revolusjon:  «the Volumage solution» «Volumage solution» er en ekstrakt fra peoner som er utvalgt av Helena Rubinstein forskning for sine jevnende og utfyllende egenskaper, samt evnen til å bekjempe prematur aldring.  Formulaen tilfører også huden fasthet og elastisitet.
En spesifikk kompleks mot fotoaldring For å bekjempe aldring forårsaket av solstråling, kombinerer Re-PLASTY AGE RECOVERY: – SPF15 for å beskytte huden fra UVB. – Vitamin B3, kjent for sin anti-pigmenterende og beroligende effekt.
Kr. 680,-

 helena-rubinstein-re-plasty-age-recovery-hand-neck--decollete-75-ml-1

Kalahari Manipédi hand & body Moisturiser

En rik og nærende hånd- og kroppslotion med druekjerneolje, som etterlater huden fuktet, myk og med et lite hint av shimmer.
kr. 479,-

manepedi retail

Terre d’Oc Argan Regenerating Hand Cream

Økologisk håndkrem beriket med arganolje. Arganolje virker regenererende og inneholder høye andeler omega 6 som har beskyttende egenskaper. Kremen har en lett og nærende konsistens som mykgjør hendene uten å etterlate en fet følelse. Dufter deilig av søte appelsinblomster med et hint av orientalsk bakverk. Arganolje har god fuktighetsgivende- og antioksiderende effekt, og virker revitaliserende, nærende og beskyttende. Effektiviteten økes sammen med olivenvoks og mykgjørende omega 6. Denne håndkremen er designet for å forhindre transepidermal fuktighetstap og for å fremme langvarig fuktighet.
Med Arganolje fra Marocco og Aloe vera fra Guatemala er hele 66% av de totale ingrediensene fra Fair Trade!
Kr 109,-

regenerating_hand_cream_1

ECOYA hypoallergenic Hand Cream

Dette er en næringsrik håndkrem som passer den mest allergiske. Den beskytter, fukter og dufter himmelsk! Min favoritt er «Vanilla Bean», men den finnes i flere andre deilige dufter også.
Kremen er fri for parabener, sulfater, silikon og kunstige fargestoffer.
Kr. 149,-

 ecoya_vanilla_bean_hand_cream_100ml_facialco

Babor Repair Handcream

Ekstra pleie for slitne hender.
Mildner fremtoningen av aldersflekker og er også en nytelse som overnight-maske.
Kr. 340,-

Shaping_DailyHandCream_Tu50ml_300dpi

Det finnes også håndmasker. Er du særdeles tørr på hendene kan du legge på et godt lag av denne, inni handsker, og la det virke over natten! Eller du kan teste disse:

 

bliss

glamour gloves behandlende hansker
selvaktiverende behandlingshansker kledd med en polymer-gelé som «tvangsforer» huden din med ceramider,
oljer og antioksidanter, slik at du får en supermyk hud i løpet av bare 20 minutter!
Kr. 529,-
1003-01221-bliss-glamour-gloves