Vår og sommer er høysesong for kroppsbehandlinger og dertil behandling hjemme. Så fort solen er borte og vi tar på oss mer klær glemmer vi huden på kroppen. Den er det jo ingen som ser bak klærne.. Så hvorfor i all verden skal du smøre kroppen hele vinteren?

Applying moisturizer cream. Care for female legs isolated on white background

  1. Enten du behandler tørr hud, cellulitt eller slapp hud på kroppen så er det nødvendig med jevn pleie, hele året.  Du oppnår ingen fremgang om du er flink i 3 av 12 måneder. Ja, huden virker myk når du smører den, men du vil ikke forebygge fremtidig tørrhet eller slapp hud på denne måten.
  2. Bruker du dyre produkter og/ behandlinger på våren for å oppnå et resultat, så må dette holdes ved like hele året med mindre du planlegger samme dyre investering hver vår?
  3. På vinteren pakker vi oss inn i klær. De beskytter oss mot kulden, men de kan likevel irritere og gjøre huden tørr og livløs. Dette løses enkelt ved bruk av kroppspeeling en gang i blant og bodylotion hver gang du dusjer.
  4. Mange lever sunnere på sommeren enn på vinteren.  Vi koser oss medannen type mat og drikke.  Det vi «tar inn» skal også ut. Huden skiller ut avfallsstoffer og disse bør ikke bli liggende på hudoverflaten. Peel kroppen minst en gang i måneden og bruk bodylotion tilpasset ditt behov. Da fjerner du avfallsstoffer og tørr hud og tilfører fuktighet.
  5. Behandler du cellulitt eller slapp hud er du nødt til å gjøre dette hele året. Årsaken til at disse problemene dukker opp forsvinner som regel ikke, du er dermed nødt til å behandle kontinuerlig.
  6. Opplever du små urenheter på kroppen på vinteren? Huden puster jo knapt under alle klærne. Nok en grunn til å peele og tilføre en lett fuktighetskrem hele vinteren. Tørker huden ut, dukker nuppene også opp.

Young woman applying skin moisturizer abdomen. Isolated on white background

Huden er et organ som påvirkes av vår livsstil, miljøet rundt oss og klimaet. Den klarer seg stort sett selv, men ved bare litt hjelp i riktig retning vil den være funksjonell og se bra ut mye lenger. Vårens panikkbehandling gjør ikke annet enn å gi deg en følelse av velbehag. For å bevare huden sunn og fresh må den pleies litt hele året. Dette tar kun 1 min pr dag – det har du tid til!

 

Jeg forventer effekt av kroppsprodukter, ellers bruker jeg ikke tid på de. Under ser du noen av mine favoritter:

 

Peeling: Elizabeth Arden Pro Invigorating Face & Body Scrub

En mild, lett skummende og forfriskende skrubb til ansikt og kropp. Mildt eksfolierene og gjør huden babymyk, jevn og med frisk glød. Kjemisk og mekanisk eksfoliering.
Inneholder  LCA kompleks (pH-balansert melkesyre og de essensielle vitamin-
Kan også brukes uten vann for en kraftigere eksfoliering.
Kr 489,-

98425_Elizabeth_Arden_Pro_Elizabeth_Arden_PRO_Invi_1

Tørr hud: HR Pure Ritual Care – in – Balm

PURE RITUAL CARE-IN-BALM er en intens nærende bodylotion som gjenskaper hudens naturlige fuktighet, nærer og reparer. Det opprettholder en 24 timers fuktighet og samtidig gir en sensorisk oppelvelse. Huden er synlig fastere og mer elastisk. Deilig rik konsistens! Elsker duften!
PURE RITUAL CARE-IN-BALM kombinerer vegetabilske oljer, kjent for sine antioksidant og fuktighetsgivende effekt -og hasselnøtt peptid. Begge gir en dyp komfort, forbedrer hudcelle fornyelsen og forsterker den.
Pris; 545,-

hr_pure-ritual_care-in-balm_cmjn_simple

Cellulitt: Lipo Glausonic

Innovative patentert behandling for kropp, utviklet i forskingsavdelingen R&D&i hos Tegoder Cosmetics. Sjokk behandling som eliminerer både fett og cellulitter. Basert på nevropeptider som fremkaller lipolyse. Medisinsk igleekstrakt gir en ekstraordinær rensende og drenerende effekt, og naturlig, ekstra tilførsel av glaucine sikrer en ultralydlignende effekt som forbedrer lokal flyt i fettet og tilrettelegger for eliminering.
Deaktiver lipogenesis prossesen
Stimulerer lipolyse
Hindrer dannelse av nye fettceller
Drenerende og anti-inflammatorisk effekt
Forbedrer opptak av vann i vevet
Trippel reduserende, anti-cellulitte og oppstrammende virkning
Påfør to ganger om dagen, morgen og kveld i minst to måneder. Smør først på Aktiverende serum, på området du vil behandle. La trekke inn.
Kr. 818,-

lipoglausonic-200150-ml

Slapp hud: Crystal Clear Body Firm Complex

Dette kroppsproduktet behandler ikke bare cellulitt, men også spenst. Egner seg derfor til alle områder hvor man «henger og slenger» litt, i tillegg til mage, rompe og lår hvor man ofte har cellulitt. Crystal Clear bruker en ny generasjon liposomer som sørger for levering i dype hudlag. De aktive ingrediensene, carnitine, caffeine, esculine og centella asiatica, fraktes til sitt virkested av Thalaspherer laget av marint collagen. Produktet brukes en gang om dagen, gjerne etter peeling. Påfør gjerne med sirkulære bevegelser for maksimal effekt.
Kr. 499,-

body-firm-complex

«Kyllingarmer»: Bliss fatgirlslim armcandy

Arm-perfecting krem med massasje applikator En aktiv krem med melkesyre, koffein, hvit safir og fuktperler. Fjerner tørr hud, slik at ingredinesnene virker bedre. Skal bedre strukturen og fastheten i huden og øke fuktighetsnivået i dybden.
Inneholder Micro Patch Koffein: En molekylær patch som inneholder en høy mengde koffein som virker gradvis og hele dagen i huden. Dette skal gi optimalisert fettreduksjon.
Dette er et morsomt produkt som jeg samtidig kjenner jobber i huden. Jeg bruker den gjerne på hele kroppen, i stede for bare på «kyllingvingene».
Pris: 449,-

www_armcandy

Ekstremt tørr hud: Elemis Frangipani Monoi Body Oil

Denne eksotiske oljen absorberes raskt av huden, tilfører fuktighet og skal beskytte mot frie radikaler. Den har en god fuktighetsgivende effekt på tørr og dehydrert hud.
Frangipani kalles «Flower of the God». Duften fra denne eksotiske blomsten skal gi fred og harmoni, samtidig som den skal gi fuktighet i dybden selv for svært tørr hud.
Kokosolje skal virke pleiende, nærende og ha dypt fuktighetsgivende effekt. Den er litt annerledes i bruk da den må varmes opp først, men når du venner deg til dette er følelsen nydelig.
Kr. 599,-

Picture 43348

Hudfornyeren!: Environ Body Profile

Environ®’s Intensive Body Profile bedrer den ujevne hudstrukturen som er assosiert med cellulitt ved å benytte ingredienser som øker metabolismen i fettcellene, samtidig som blodsirkulasjonen økes.
Body Profile gir:
• Synlig bedre spenst i huden etter bruk. Virker oppstrammende.
• Myriceline TM   reduserer utvikling av modne fettceller, øker ødeleggelsen av akkumulert fett, og forebygger dannelse av nye fettdepoter.
• Pronalen ModelingTM virker oppstrammende og formende, og inneholder Guarana (Paullinia Cupana Seed Extract) som aktiverer blodsirkulasjonen.
• Eliminerer overskuddsvæske og styrker fuktighetsbarrieren, slik at huden blir mer elastisk.
Kr. 1026,-

body-profile_new_lid