Jeg har alltid visst akkurat hvilken farge jeg liker på min leppestift eller lipgloss, men aldri helt klart å forklare den til andre. Det har blitt litt sånn «leppefarget, gammelrosa-nude, men ikke for rosa, heller ikke for brun, du vet en sånn som bare bekrefter min leppefarge litt». Det har ikke vært lett å få hjelp til å finne denne fargen, kan jeg love deg.. Og når jeg har funnet DEN, så går den selvfølgelig ut ganske raskt. En skikkelig ilandsproblem dette her..

 

Girl Making Herself Up Applying Lip Gloss

Kjøttfarge

Under et makeupkurs for en stund siden fikk jeg likevel en beskrivelse som jeg synes passer helt perfekt; kjøttfarge! Klart det er det jeg mener! Kjøttfarget leppestift, er det jo jeg liker.. Det viser seg at de jeg snakker med i parfymeriene skjønner like lite av dette som av min tidligere beskrivelse, så her har jeg funnet frem til noen favoritter i denne kategorien:

 

Urban Decay, Revolution High-Color Lipgloss

Revolution High-Color Lipgloss gir intens farge med en fantastisk glans. Den dekkende, ultrapigmenterte sammensetningen gir all fargen du ønsker i ett strøk. Revolution High-Color Lipgloss kommer i et stort utvalg av ettertraktede nyanser i både kremet og glitrende konsistens. Med fantastiske nudes, klare farger og dype, mørke farger har vårt sortiment noe for alle. Revolution High-Color Lipgloss både ser og føles fantastisk ut på leppene. Vårt Pigment Infusion System™ gir sammensetningen den ekstra kremaktige konsistensen, fantastisk pigmentering og overlegen fargefordeling. Den er også fylt med Hilurlip, som definerer og tilfører leppene fuktighet samtidig som de ser fyldigere ut. Fargen jeg har på her heter Kinky. Den er innenfor min skala av kjøttfarger, litt blekere, og passer perfekt når jeg har litt glød i kinnene!
Pris: 185,-

urban-kinkyrevolution-lipgloss-kinky-lo

 

Urban Decay, Ultra Nourishing Gloss

Naked Ultra Nourishing Lipgloss er bedre enn noen annen gloss du noensinne har prøvd! Lipglossen beskytter leppene og har en konsistensen som er kremet med masse glans og funklende farge. I den lyse enden av min favorittskala.
Pris: 185,-

nakednaked-ultra-nourishing-lipgloss-walk-of-shame

 

GrandeLIPS

En fatastisk gloss med virkestoffet Volulip ™, gir deg en umiddelbar plumping effekt innen 3-5 minutter som varer i timevis. Uten den prikkende følelsen.Ved fortsatt bruk, gir GrandeLIPS dine naturlige lepper fyldigere, mer omfangsrike og mer ungdommelig lepper i 30 dager. Deilig, ikke klissete, gloss som kommer i flere farger og en helt nøytral. Mine favoritter: midnight Purple (v) og sunset Orange (h).
Kr. 399,-

grande-lipsgrande-lips3grande-lips2

Lancôme, Juicy Shaker

Juicy Shaker er en innovativ og pleiende leppeolje med fargepigment. Med en enestående shake-it applisering, en overraskende tofaset formel som både inneholder farge og leppepleiende oljer, samt en unik og myk ”cushion” – applikator som gir et overraskende makeupresultat. Strålende farger sammen med fløyelsmyk glans i en supermyk konsistens som verken kjennes klissete eller klebrig. Fargen, Vanilla pop, ser litt for rød ut for meg, men når jeg får den på leppene er den perfekt!
Pris: 195,-

 

img_59423614271241382_juicy_shaker_252_sh

Giorgio Armani Beauty Lip Magnet

 

Nye Lip Magnet har hentet inspirasjon fra Giorgio Armani Beautys mest ikoniske makeup-produkter: den ultratynne og lette Maestro Fusion-makeup-en og den unike fargeintensiteten fra Lip Maestro velvet lipcolour. Lip Magnet har en fin og ultra tynn tekstur, som smelter fint inn i leppene dine og skaper en herlig, lett og naturlig følelse. Produktet har en intens fargekonsentrasjon, en herlig, matt finish og lang holdbarhet (i opp til 8 timer) uten at leppene kjennes klebrige eller uttørkede. Lip Magnet er leppeproduktet som har alt du ønsker deg! Lip Magnet finnes i 18 forskjellige nyanser. Min favoritt er 506. Denne kjenner du ikke at du har på, men den sitter lenge!
Pris: 345,-

img_5874lip_magnet_506_rvb_reflet

bareMinerals Pop of Passion Lip Oil Balm

Pop of Passion er fra tidligere en av mine favoritter! Den gir rikelig med fuktighet og fresh farge og inneholder jojobaolje, solsikkeolje, pasjonsfruktfrøolje og vitamin E. Deilig konsistens og denne sitter LENGE! I julen fikk jeg en ny fargefavoritt: Crimson pop, litt rødere enn normalt foretrukket.
Kr. 299

image-1image-2

Babor Glossy Lip Colour

Dette er en long-lasting leppestift, men en glossy overflate som i tillegg fyller ujevnheter I leppene. Den er let og transparent, perfekt til daglig bruk. Granatepleekstrakt sørger samtidig for at leppene er gjennomfuktet Er tilgjengelig I 7 farger (07 – 10) Min favoritt: Soft Rose.
Kr.

img_5985 2

ZAO Matt Lipstick

Dette er leppestiften for den matte, fortryllende trend. Velg farge for å matche humør og antrekk. Den matte leppestift har en fløyelsmyk konsistens og tilbyr komfort og en perfekt påføring. ZAO Matt Lipstick inneholder verdifulle oljer og planteekstrakter som tilfører næring og fuktighet, og etterlater leppene myke og jevne.
Kr. 259,-
img_5926 31436192-origpic-e21f4d