Ikke at du skal bry deg om noe annet enn det DU liker, men det kan likevel være interessant å lese at menn stort sett vil at vi skal se så naturlige ut som mulig. Det stemmer jo også godt med den økende trenden i alle ledd av bransjen; vi vil bruke hudpleieprodukter og makeup, men vi vil helst at alt skal se naturlig ut!

 

Alluring young woman with creative makeup, face portrait

 

Her er en liste over hva de fleste menn reagerer på:

For mye parfyme!img_5338

Du elsker din parfyme og etter å ha brukt den en stund er du kanskje immun og sprayer litt vel mye på? Menn hater for mye parfyme! Husk: ikke mer en tre sprayer om du bruker eau de parfum, bruker du  eau de toilette holder det lenge med fire!

 

For mye foundation!

Foundation skal skule ujevnheter og fremme din huds glød. Den skal ikke dekke som en kake, om du ikke spiller teater. Menn vil helst tro at du ikke bruker foundation i det hele tatt, så gjør det naturlig. Legg på tynt lag, gjerne med fuktig svamp for et naturlig resultat.

 

Overdrevne bambivipper!

beauty woman with long lashes and black lips over white background

Falske vipper eller extensions skulle i utgangspunktet se naturlig ut. Det skulle gi oss med korte vipper, det lille ekstra. Nå ser det mer ut som om en hel generasjon går med alt for tunge «edderkopper» på vippene. Menn hater dette! Det tar fokus bort fra dine pene trekk og all fokus vil gå med på å følge dine vipper opp og ned for å se om de virkelig kan bevege seg stort lenger. Alt med måte, damer!

Klissete Lipgloss!

Jeg er egentlig ingen tilhenger selv. Klisset trekker jo til seg alt fra hår til støv. Men nå er det slik at min mann ikke liker noe i det hele tatt på mine lepper, så der er vi ikke enige.. Men gloss viser seg faktisk å være noe guttene omtaler som «det som stopper kysselysten»..

 

Orange kroppsfarge!

Kjære dere! Det finnes så mange gode selvbrunere nå at denne orange fargen burde være lett å holde seg unna! Velg  gode produkter og ikke overdriv. Brunfargen skal se naturlig ut, ikke påmalt. Da er det bedre med en blek hud!

 

Stivt hår!

Spanish beautiful woman with long blond hair, painted yellow eyes with big eyelashes

Ja, jeg har selv en tendens til å spraye ivrig med hårspray når jeg setter opp håret til fest. Da forsøker jeg å ikke komme nær noen, slik at de ikke kjenner at håret ville se slik ut selv om det blåste opp til storm… Gutter liker naturlig, dette er dessverre IKKE naturlig! Jeg skjerper meg herved!

 

Smoky eye overload!

Jeg digger denne måten å legge skygge på! Min mann er dessverre ikke like begeistret. MEN, det skal sies at om han sier jeg er for mørk rundt øynene og jeg later som jeg går og fjerner litt skygge men kommer tilbake helt lik, synes han jeg er kjempefin!.. Vel, det er en kjent sak at menn vil du skal se naturlig ut. Har du «trynet» i øyeskygge, ser du ikke mye naturlig ut. Alt med måte, igjen.