Etter noen dager med mer fet mat, mer alkohol, mer sukker og mindre søvn vil huden se ganske gusten ut. Løsningen er selvfølgelig å gå tilbake til en litt sunnere livsstil, men det finnes også midlertidig hjelp. Masker er alltid min løsning når huden ikke helt er festklar! Med de jeg nevner under får jeg alltid en fresh glød, uansett hvor grått utgangspunktet så ut!

 

Cute brunette have beautiful, wide smile

 

Gele-/kremmaske

Environ Intensive Revival Masque

Jeg kaller denne masken «ansiktsløft på krukke».
Den er også svært poresammentrekkende og passer for alle aldre, den gir en umiddelbar effekt og gjør huden frisk og spenstig.
En unik kombinasjon av asiatisk-, melk- og mandelsyre. Denne kombinasjonen er vitenskapelig bevist å senke hudens pH. Dette trigger vekstfaktorer som fornyer huden. Huden vil se yngre og freshere ut, umiddelbart.
Produktet har svært god effekt på tørr hud, pigmentering og hudaldring. Produktet vinner stadig nye tester og er en bestselger i Norge.
Kr. 1049,-

revivalmasq-2cmyk-sm                img_4882

Doctor Babor Ultimate Repair Mask

Høykonsentrert maske som støtter hudens egen regenereringsprosess. Den er kraftig reparerende og dermed også ypperlig etter operasjoner, fruktsyrebehandlinger og på hud med mye acne eller arr. Øker hudens fleksibilitet og smidighet. Deilig konsistens og en virkelig «livredder» for all hud i ubalanse!
Kr. 770,-

ultimate-repair-mask02-300-kopibeths-beauty-doctor-babor-ultim-repair-mask-tu-50-300_grande

Leirmaske:

Skin.Best Wonder Mud fra Biotherm

Minsker porer og gir fantastisk glød, samtidig som den har en nydelig konsistens.
Den tilfører masse kraftige antioksidanter som reparerer og styrker huden.
Den renser med en dypt rensende fjell-leire, Ghassoul, som trekker til seg overskuddstalg uten å være for aggressiv. Denne ingrediensen er også meget rik på mineraler. Knuste aprikossteiner gir deg mulighet til å jobbe (peele) litt ekstra der du har behov for det.
Kr. 475,-

pot-avec-sous-def-et-nomimg_0468

Nimue Glyco Maske

Dette er en rask og effektiv maske-behandling som brukes når huden trenger en ekstra boost og glød. Leirmaske som renser mens de aktive ingrediensene virker umiddelbart oppstrammende, eksfolierende og fuktighetsgivende. Resulterer i en strammere og mer glødende hud. Kun til buk på kvelden, skal sitte på i 10 minutter.
Kr 389,-

nimue-glyco-mask

Gummimaske:

Crystal Clear Face Lift in a Box

Vi har ikke alltid tid til en hudpleiebehandling når vi mest trenger den, det kan til og med hende din hudpleier er opptatt og du skulle så gjerne gjort litt ekstra på egenhånd. Det kan du med denne masken!
Face Lift in a Box er en intensiv fuktighetsgivende og oppstrammende maske, på linje med klinikkmasker I samme konsistens. Den virker oppstrammende, mykgjørende og fuktighetsgivende. Den plumper huden på 30 min og er fantastisk før en fest!
Kr. 449,-

face-lift-in-a-box2      img_1127

Peel-off maske:

Crystal Clear ’10-minute Glow’

Denne peel-off masken gir alle hudtyper en ren, fresh hud på 10 min! De aktive ingrediensene virker på enzymene (alpha reductor enzymes) som reduserer talgproduksjonen. En test viser hele 90% reduksjon av acnebakterien på hudoverflaten en time etter behandlingen. Masken renser i dybden og reparerer skade med sterke antioksidanter. Til slutt eksfolierer masken overflaten og fjerner døde hudceller, samt stimulerer til cellefornyelse.  Bruk masken når du ønsker en ren, frisk følelse. For en forebyggende effekt kan den brukes to ganger pr uke.
Kr. 559,-

img_1455         10-minute-glow

Økologisk:

Mille Ulivi Revitalizing Mask

Intensiv regenererende, men mild maske tilegnet den mest sensitive hud. En avslappende behandling for huden med 100 % økologisk førsteklasses jomfru olivenolje og høykonsentrert gardenia stamceller.
Den eksklusive formelen er effektiv for behandling av hudproblemer som følge av aldring og ytre påkjenninger.
Den antioksiderende virkningen av jomfru olivenolje, kombinert med den regenererende effekten av gardenia stamceller, gir huden en umiddelbar tilførsel av vitaminer som gjenoppretter fuktigheten og fasthet i huden.
kr 459,-

19868148-origpic-ed0592_jpg_0_0_100_100_300_300_85mille-ullevi-maske-2

 

Evolve Radiant Glow Mask

Økologisk eksfolierende maske for alle hudtyper.
Denne rike ansiktsmasken er formulert med kakaopulver og leire som revitaliserer og renser huden. Takket være kokosskallpulver kan huden skrubbes silkemyk og glatt. Naturlig sukkerekstrakt omdanner masken til en kremet melk i kontakt med vann. Lett å skylle av. Huden etterlates myk, fuktet og roet. Dufter herlig av kakao og økologisk vanilje.
kr 235,-
radiant-glow-mask