Føler du at juleselskapene begynner å tære litt på formen? Og at den gløden din hud hadde i begynnelsen av måneden virker som umulig å få tilbake?
Fortvil ikke! Det finne faktisk produkter som kan gjøre oss alle til askepott, for noen timer. Vi kaller de rett og slett «Askepottprodukter».

cinderella

Hva gjør et askepottprodukt?

Et askepottprodukt er et produkt som gir deg en umiddelbar oppstrammende effekt, eventuelt en optisk utjevnende effekt. Produktene glatter ut huden og gir deg en rask utjevnende effekt. Denne lifting-effekten varer i ca 12 timer, derav navnet «askepott-produkt». Og for en redning i julebordsesongen! Perfekt før fest! Den jevne huden letter påføringen av makeup. Makeupen legger seg ikke i linjer og ujevnheter men legges på et jevnt «lerret» og ser derfor også bedre ut. Slike produkter kan i tillegg være tilsatt forebyggende og behandlende ingredienser som har varig effekt på smårynker og generell hudkvalitet, men de kan også komme som rent lifting-produkt.

 

Portrait of young surprised girl isolated on white

 

Hvilke ingredienser skal jeg se etter?

Disse er mest brukt:
• Peptider som reduserer muskelkontraksjoner og gir en svak botox-liknende effekt(Acetyl Hexapeptide 3)
• Vitamin C gir ny glans og glød
• Lifting-ingredienser som hveteproteiner gir umiddelbare effekter for en kveld
• Ingredienser som ender på – cone, har ofte lifting effekt: silicone/ dimethicone.
• Polymer kan ha en sammentrekkende og mattende effekt på hudoverflaten.
Jeg synes slike produkter er fantastiske, i tillegg til mine ordinære produkter.  De redder meg på en grå og gusten dag og får min hud til å stråle. De er et must under makeup før en fest!
Før du velger produkt bør du bestemme deg for om du vil at produktet kun skal ha denne «askepotteffekten» eller om det i tillegg skal ha andre forebyggende eller reparerende kvaliteter. Dette må du prøve, du vil elske det!

 

Her er mine favoritter:

Crystal Clear Lift Away The Years

Lift Away the Years’s teknologi tilfører fuktighet på en unik og effektiv måte, samtidig som den gir en oppstrammende og løftende effekt rundt øyne, på bryn, kjeve og kinn. Den plumper linjer og rynker.
Lift Away The years kombinerer vibrasjon med et antiage serum, som gir en kraftig økt effekt til produktet. Ansiktsmusklene stimuleres til kontraksjon, slik at huden blir mer spenstig. Fuktighetsopptaket og opptaket av ingrediensene øker, grunnet stimuleringen. Oksygenopptaket blir også bedre ved bedre sirkulasjon i huden.
• Mykgjør linjer og rynker med en plumpende lifting effekt.
• Gir en fin glød til hudoverflaten, virker klargjørende.
• Øker blodsirkulasjonen og virker utrensende.
• Trener ansiktsmusklene.
• Virker oppstrammende på kjevepartiet og har vist gode resultater på «hengehake».
Kr. 1099,-

 njj

Babor Lift Express Fluid

Et aktivt serum som gir intensiv fuktighet og en umiddelbar oppstrammende effekt. Perfekt, under make up. Linjer reduseres og huden får en ungdommelig glød og jevn overflate.
Kr.: 495,-
ampoule-concentrates-anti-age-lift-express-300

 

Akademikliniken Pure Lift Serum

Et lettabsorbert anti-age serum som gir fukt og virker rynkereduserende.
Pure Lift Serum inneholder en svært konsentrert blanding av aktive peptider som styrker og forbedrer hudens tekstur. Hyaluronsyre og andre fuktighetsgivende ingredienser bidrar til å fukte huden. Ceramider, Allantoin og panthenol beroliger og balanserer huden.
Kr.: 850

pure-lift-jpg-580x870

Nimue Vita Boost

Et målrettet behandlingsprodukt for å revitalisere og plumpe huden rundt øyne og lepper. Hyaluronsyre og Macelignan (derivert fra nutmeg seeds) gir en plumpende effekt og Light reflecting particles minsker synligheten av rynker. Lysreflekterende og plumpende effekt er en super kombinasjon!
Kr: 839,-

 vita-boost

Skin Tech Actilift

Actilift gir i tillegg til høy tilførsel av fuktighet, også et naturlig tilskudd av DMAE. DMAE er forstadiet til en nevrotransmitter som har muskulær oppstrammende effekt på hudens elastisitet. Resultatet ved bruk av kremene er bedret spenst i huden. Den oppstrammende virkningen begynner allerede 20 minutter etter påføringen. Maksimalt resultat kan ventes etter 6 måneder ved fast bruk av kremene. Så denne vil både jobbe på sikt, samt gi deg en umiddelbar effekt.
Kr: 885,-
actilift_box

glo therapeutics Super Serum

Reparerer, strammer opp og styrker huden og gir den ultimate antialdringsbehandling.
Anbefales for: Alle utenom den mest sensitive og akneutsatte huden.
Påføres huden på kvelden etter rens og tonic. La den være på i 30 minutter alene før man eventuelt påfører en moisturizer fra glotherapeutics. Brukes 2-7 ganger per uke.
NB: Vær påpasselig med solbeskyttelse når man bruker retinolprodukter da man blir ekstra sensitiv mot sol.
Kr.:  1.295,-

 super-serum

Dermalogica Extra Firming Booster

Oppstrammende og energigivende serum som umiddelbart løfter og glatter ut fine linjer. Sjøgress og proteinpeptider bedrer hudens struktur, mens vitamin C reduserer tegn på for tidlig aldring. Brukes morgen og kveld under eller sammen med din Dermalogica fuktighetskrem.
Kr. 685,-

Extra Firming Booster

Thalgo Hyaluronic Mask

Denne herlige masken tilfører fuktighet og fyller opp linjer umiddelbart. Den kjølende gelèen gir dessuten en ekstra glød og energi til huden.  Brukes som en ”instant” lifting; eller også som over tid behandling mot aldring av huden.  Av mange en favoritt før påføring av make-up eller når man føler for et ekstra puff; og løft !
Kommer i lekker lilla tube på 50 ml, til en veiledende pris av
Kr. 513,-
13158817501

glo therapeutics Neck Firming Serum

Gir strammere og glattere hals og decollete. Innovative ingredienser bygger opp kollagen- og hyaluronsyreproduksjonen. Gir lifteffekt, lysner og har en antialdringseffekt som gir en mer ungdommelig hals.
Anbefales for: Voksen, tørr og hud i overgangsalder.
Påføres ren hud 1-2 ganger daglig. Påfør så glo therapeutics moisturizer. For best resultat bruk Skin Firming Cream.
Kr.: 870,-

neck-firming-serum-_hr

Matis Réponse Corrective HYALURONIC PERFORMANCE LOTION

Legger seg som en luksuriøs, plumpende og beskyttende kappe på huden
Har en «botox-effekt» på rynker.
Den skaper et optimalt miljø for effekten av de andre Réponse Corrective produktene.
Glatter umiddelbart ut huden , tilfører masse fukt
Hyaluronsyren er bioteknologisk framstilt. Huden vår tar opp hyaluronsyre ekstremt godt
Kr. 549,-

 www_hyaluronic-performance-lotion