Meningsmålinger viser at det å ha en hud som gløder danker ut det å ønske mindre og færre linjer. Dette er helt unikt, da hudaldring har vært fokus nr. 1 når det gjelder hud i mange år.  Men vi kan vel fastslå at anti-age ikke er helt umoderne, da en glødende og jevn hudstruktur nettopp gir en illusjon av yngre hud. Du tilfører huden glød med make-up, men mest av alt er det snakk om en daglig god hudpleierutine og en sunn livsstil.

Young blond lady with a beautiful hair on white background

Oppskriften til dunn, glødende hud:

  1. Sørg for god renserutine! Rens huden med gode renseprodukter (ikke vann og servietter) 2 ganger pr. dag, morgen og kveld. Bruker du makeup som sitter godt bør du ril og med rense 2 ganger på kvelden. Rensen skal fjerne avfallsstoffer, makeup og forurensing fra hudoverflaten slik at huden bedre trekker til seg de gode ingrediensene du bruker i videre hudpleie, samt slipper avfallsstoffer ut av huden.
  2. Bruk SPF! En hud med ujevn pigmentering og solskade kan ikke få en fin glød.
  3. Bruk C-vitamin i produkter. Dette vitaminet har vitenskapelig bevist å kunne reparerer hudskade, øke produksjon av collagen og jevne pigmentforskjeller i huden.  En plumpet hud med jevn overflate er et resultat av dennee ingrediensen.
  4. Peel/skrubb huden ukentlig! Dette fjerner døde hudceller som gir huden et grått og gustent utseende om de blir liggende på hudoverflaten.
  5. Dusj aldri i varmt vann, det tørker ut huden og den vil se gusten ut.
  6. Skjønnhetssøvn!! Vi vet alle hva lite søvn over tid gjør med huden. Det gir i alle fall ingen glød!
  7. Et sunt kosthold er nødvendig; Omega 3 fra fisk og valnøtter gir huden næring. Vitamin C fra frukt og grønnsaker vil hele huden raskere, du vil oppleve færre utbrudd. Friske grønnsaker, nøtter og alt annet enn ferdigmat vil gi et balansert kosthold og en fin glød i huden.
  8. Reduser inntak av sukker og salt! Spis mindre enn 45g sukker daglig, sjekk innhold på alt du spiser. Sukker dukker opp der du minst aner det. For mye salt og sukker vil gi deg et litt hovent og gustent utseende.
  9.  Tren jevnlig! Dette vil gi en sunn sirkulasjon i kroppen og du vil rense ut avfallsstoffer raskere enn om du er stillesittende.
  10. Det kan være en ide å begynne med en rens som inneholder litt salisylsyre, som fjerner overskuddstalg og hjelper dine andre hudpleieprodukter bedre ned i huden. Sjekk med din hudterapeut før du velger produkter, hun kan analysere din hud og finne ut akkurat hva den trenger.

Closeup portrait of beautiful young woman with towel on head isolated on gray background, enjoying day spa, beauty treatment concept

Lykke til!