Sliter du med gave til de som har alt? Mamma, søster, venninner eller kanskje en bror? Det gjør ikke lenger jeg! For mange år siden gikk jeg over til å benytte hudpleieprodukter i julegave til de som «ikke ønsker seg noe». Og de er storfornøyde! Nå vil de ikke ha noe annet.
Jeg lånte med meg en rekke julegaveforslag fra mine favorittserier og for en dag var huset fullt av pleiegaver. Som en drøm!! Her ser du resultatet:

 

 

Gaver til ansikt:

Thalgo
Thalgo har effektive, deilige produkter med flere alternative julegaver i alle prisklasser. Boksen som er avbildet her inneholder Silicium Cream 50 ml. + Silicium Concentrate 30 ml. + Silicium Eye and lips 10 ml. Silicium produktene er en del av Thalgos fire linjer til Anti –Age.  Silicium produktene er beregnet på hud som har begynt å få rynker, og mistet sin spenst.  Vi snakker ofte om alder fra 45 pluss (selv om alder selvfølgelig også her kun er et tall… ).
Kr. 1300,-

 

img_5635img_5636

 

BABOR HSR Lifting Set

Inneholder aktiv anti-agepleie, og produktene er perfekte for moden hud. Settet inkluderer HSR Lifting Cream, HSR Lifting Eye Cream og HSR Lifting Cream Mask som er eksklusiv kun for dette settet, da den ikke selges separat.
·HSR lifting cream er en super-lukseriøs fuktgivende dagkrem med «lifting-effekt». Produktet  inneholder en presisjonsformula som er ekstremt effektiv mot alle linjer og rynker. Huden vil få en jevnere tekstur og tone, samt føles yngre og friskere.
·HSR lifting eye cream er en eksklusiv øyekrem som er intensivt oppstrammende og glatter ut huden, gjør fine linjer og rynker mindre synlige. 15ml
·HSR lifting cream mask er en oppstrammende og fuktighetsgivende ansiktsmaske som er eksklusiv for denne gaveesken, og selges ikke separat. Masken er svært effektiv mot alle linjer og rynker, og den er også rik på næringsgivende ingredienser som løfter huden og gir ny vitalitet. 20ml
kr. 1250,-

 

img_5711

 

BABOR ReVersive Re-youth Complex Anti-Aging Set

er den perfekte gave til noen med moden hud som har ujevn hudstruktur. Produktene gir god fuktighet i dybden, samt de hjelper huden å styrke kollagenstrukturen. Du vil oppleve at huden er fastere, har en jevnere hudtone og ny vitalitet.
·BABOR ReVersive Anti-Aging Cream Original er en 24-timers anti-agingkrem som gir jevnere og mer spenstig hud. Kremen er basert på BABORs presisjonsformula som forlenger cellenes livssyklus og bremser dermed hudens aldringsprosess. Kremen gir fastere hud med ny vitalitet og jevnere hudtone, samt synlig reduksjon av rynker og fine linjer. 50ml
·BABOR ReVersive Anti-Aging Eye Cream original er en eksklusiv spesialpleie for den sarte huden rundt øynene. Kremen har en intens anti-age effekt og absorberes raskt av huden. 15ml
·BABOR ReVersive Anti-Aging Serum er et næringsgivende anti-agingserum for tørr og aldrende hud. Serumet er  bygget på en presisjonsformula som forlenger cellenes livssyklus og reduserer aldringsprosessen. BABOR ReVersive Anti-Aging Serum reduserer rynkenes dybde synlig. 15ml
kr. 1980,-

img_5713

Lancôme, Visionnaire Advanced Multi – Correcting Cream
Visionnaire Advanced Multi-Correction Cream er en dagkrem som minsker rynker, fine linjer og porer dag etter dag, og til og med gir huden en jevnere og mer ensartet tone. Resultatet er en vakrere hud med en ren og klar utstråling. Den tilfører en intensiv pleie som forsterker hudens fuktighetsbalanse, gir fylde og gjør den smidig og myk – hver dag.
Kr. 675,-
3605533373316-visionnaire-day-cream
Du kan også få denne kremen i et gavesett. Dette settet inkluderer Visionnaire dagkrem (50ml) og serum (7ml), som begge gir fuktighet, har en positiv effekt på porene og huden din vil føles glattere. I tillegg får du Genifique Serum (7ml) og Genifique Yeux Light Pearl (15 ml) som movirker mørke ringer under øynene.)  Kr. 665,-
3614271581426_vision_cr_p50ml_coff_prest_noel_16_2

 

 

Biotherm, Blue Therapy Cream-in-Oil
Blue Therapy Cream-In-Oil er lettere enn en krem, men likevel himmelsk rik. En blanding av fettrike oljer som brytes ned når den påføres huden, gir næring lik en balsam. Den oppretter tetthet uten å være tung, og balanserer den ikke grove teksturen og gir en følelse av tetthet med mye næring.
Kr 550,-
blue-therapy-cream-in-oil-50ml

Elizabeth Arden pro Beautyful protection

Betal for Trippel Action Protection og få en Lip Balm på kjøpet. Her får du pleie og beskyttelse til ansikt og lepper. Reparerende, fuktighetsgivende og dekkende, med SPF. Supert tilbud til den som vil bevare hudhelsen!
Kr. 969,-

img_5649

Deilige produkter fra Ripar som gir umiddelbar glød!

Konsentratet er basert på caviar og stamcelleteknologi. Fuktigheten bygges opp, den lysner huden og forebygger hudaldring.
Kremen er en effektiv anti-age krem, som samtidig fukter huden. Bedrer cellemetabolismen, elastisiteten og gir en klar glød til huden.
Kr. 990,-

img_5644

Matis Premium

Betal kun for kremen – få øyekrem i gave. The Day: En luksuriøs og meget aktiv antiage dagkrem for alle hudtyper. Inneholder bl a kaviarekstrakt.
Motvirker tørr hud, beskytter mot frie radikaler og gjenoppbygger hudens naturlige forsvar.
The Eyes: En innovativ svart gjennomskinnelig øyegelé som smelter inn i huden. Tilfører næringsstoffer,
viktige mineraler og proteiner. Beskytter den ømfintlige huden rundt øynene og forbedrer hudens smidighet
og elastisitet.
Kr 1.189,-

 

img_5701

Matis Jeunesse for tørr hud

Betal for kremen – få serum i gave.
Avantage Jeunesse Normal to Dry skin: Dagkrem for normal til tørr hud. Tilfører fukt og næring,
virker forebyggende og forsinker hudens aldringsprosess. Reduserer stress i huden og motvirker hudirritasjoner.
Nourishing Serum: Gir umiddelbar lindring for tørr hud. Forebygger for tidlig aldring som skyldes tørrhet. Gjør huden myk og spenstig. Tørrhetslinjer viskes ut.  Kr. 749,-
img_5698

 

Janssen til jul

Skin Contour cream + ampuller: Oppstrammende krem og ampuller for voksen hud. Gjør huden smidigere, mykere, jevnere og en strålende hudfarge.
Kr. 749,-

 

img_5633

 

Dr. Schrammek Time Control

VELG 2 PRODUKTER TIL 20% AVSLAG FRA TIME CONTROL
SERIEN OG FÅ EN BB PERFECT BEAUTY FLUID GRATIS
TIME CONTROL DAY CREAM Kr 1495,- JULETILBUD Kr 1196,-
Antirynke dagkrem med dokumentert effekt på bedre elastisitet, struktur og spenst i huden. Stimulerer hudens naturlige cellefornyelse. Verdifulle ingredienser som beskytter huden mot Verdifulle ingredienser som beskytter huden mot celleskader og fuktighetstap. Sterkt styrkende på hudens barrierefunksjon.
TIME CONTROL NIGHT CREAM kr 1595,- JULETILBUD Kr 1276,-
Intens antirynke gjennom natten. Innovativ formel som kombinerer anti-glykation med førsteklasses matrise peptider. Inneholder også vitamin A som stimulerer cellefornyelsen og kollagen oppbygningen. Dokumentert foryngende effekt.

img_5645

Den Lille Venninnegaven fra Eve Taylor
Den perfekte gaven til en venninne du er glad i!
Refining Eye Gel + Seal & Protect Lip Balm
Kjølende og fuktgivende Eye Gel (15ml) som glatter fine linjer og reduserer hovenhet og poser under øynene.
Mykgjørende og fuktgivende Lip Balm (10g) med beskyttende solfilter.
kr. 249,-

img_5695

 

Gaver til kropp:

Biotherm Beurre Corporel Gavesett
Dette settet inneholder to herlig, pleiende Biotherm produkter. Biomains er en mykgjørende håndkrem som motvirker uttørring og gjør hendene myke og smidige. Kremen har solfaktor 8 beskytter mot alderspigmentering. Den styrker neglene og er en ikke-klebrig krem som absorberes raskt og danner en tynn, beskyttende film på huden. Beurre Corporel er et «Body Butter» som er dypt fuktighetsgivende og nærende. Den består blant annet av 20% Shea Smør. Den har en herlig smeltende konsistens som ikke føles fet på huden.
Kr. 175,-

 

beurre-corporel-set-xmas-2016

 

Molton Brown Festive Baubles
Skjønne julekuler med Body Wash som er morsomme å dekorere festbordet med. Ikke minst flotte gaver til en hyggelig pris – perfekt som venninnegave!
Kr. 135,-

img_5687

 

Molton Brown Cracker
Disse er såå fine! Dekk middagsbordet med overraskelser til jul- og nyttårsaften. Det blir garantert en suksess når man har små eller store pakker som dekor på bordet. Disse egener seg ypperlig som vertinnegaver eller gaver til venninner også. Pink Pepperpod Cracker er en herlig gavepakke med Pink Pepperpod Replenishing Hand Cream og reisestørrelser av Pink Pepperpod Body Wash & Body Lotion.
Kr. 240,-

 

img_5685

Den øverste gaven på bilder er fra Decleor, akkurat denne inneholder en deilig håndkrem!

 

Decléor Box of Secrets

Fresh Start Trio er et essensielt sett for luksuriøs egenpleie. En flott gave til deg selv eller andre.
Esken inneholder:
– 1000 Grain Body Exfoliator, 50ml
– Aroma Comfort, Moisturising Body milk, 50ml
– Hand Cream, 50ml
Kr. 165,-

 

img_5691

Makeup:

Bare Minerals Double Platinum
Vår bestselgende ORIGINAL foundation kommer denne julen i en lekker limited edition forpakning. Lokket kan brukes om igjen på alle ORIGINAL foundations.
Inneholder Original Foundation og Beautiful Finish kost.
Du får denne pakken i  nyansene Fairly Light, Light og Medium Beige.
Kr. 599,-

 

img_5679

Bare Minerals Make Mine a Double
En flott duo gaveeske med Lash Domination Volumizing Mascara for volum og lengde, og nyheten Lash Domination Petite mini for presis påføring til de korte vippene.
Kr. 329,-

 

img_5681

 

Helena Rubinstein,  Lash Queen Wonder Blacks
Dette er den perfekte gave til din venninne. LASH QUEEN mascaraen er skulpturell og ikonisk. Laget med de samme designkriterier som fine smykker, har disse produktene fått en kultstatus. Enten i form av volum, intensitet, kurve, definisjon, eller lengde, har hvert behov blitt studert og møtt med den ytterste forsiktighet og omtanke. Mascaraens formula er beriket med pleiende ingredienser for å styrke vippene.
Kr. 320,-
lash-queen-4
bareMinerals Let it Glow
Inneholder det du trenger for en fresh look, alt samlet i en eksklusiv sminkebag. Inneholder Mini Illuminating Mineral Veil, Mini Floret Loose Blush, Mini Well Rested Face & Eye Brightener og Full-size Moxie Lipgloss in Leading Lady.
Kr.  699,-

 

img_5674

 

bareMinerals Unwrap Complexion Rescue
Klar for å se strålende ut i høytiden?
Complexion Rescue gir deg både fuktighet og et naturlig friskt look.
Kr.  559,-

 

img_5671

bareMinerals Be Moxie and Merry
Mini Marvelous Moxie Lipgloss i 6 flotte fargetoner, Mademoiselle, Charmer, Show Off, Extrovert, Super Star, Maverick.
Kr. 449,-

 

img_5667

 

YSL Beauté
YSL utvider La Laque Couture samlingen denne sesongen med tre andre nye og lekre farger i La Laque serien, som er perfekte som julegaver til venninner, søster eller mamma. Fargene:  Kr.Fuchisa overnoir, Noir overnoir og Rouge overnoir er superlekre!!
Kr. 235,-

l9502800-la-laque-couture-n75l9502700-la-laque-couture-n74l9502600-la-laque-couture-na73

 

 

Parfyme:

YSL, Mon Paris
Mon Paris’ blomsteraktige hjerte innbyr siden til en fin og ren følelse. Dette skapes takket være kombinasjonen med Datura-blomsten, hvit peon-duft og kombinasjonen av et fyldig Aminen SambacAbsolute fra India og Jasmine fra Yunnan-provinsen i Kina. Det skapes en fantastisk eksplosjon og sensuell kvinnelighet.
Veiledende pris: 30 ml/495 kr, 50 ml/705 kr
l7848000_mp-edp-30ml

 

 

 

Lancôme, La Vie est Belle EDT
La Vie est Belle dufter av ren luksus og består av nesten 50 % naturlige råmaterialer. Duftens hjertenote er basert på den dyrebare irisen, mens innslag av vanilje, pære og tonkabønner gir en frisk twist. Den er også tilsatt arabisk sjasmin og tunisisk appelsinblomst for å løfte frem blomsternotene.
Pris: 50 ml/ 665 kr og 100 ml/ 795 kr.
 lveb_pack_edt_2_hd241213

 

O2BO.HO Eau de Parfum Goa
En deilig parfyme fra de fruktbare landområder i Sydvest India, et bohemsk miljø dominert av et frodig, tropisk planteliv.
Toppnoter: Bergamott, sitron, kokos Hjertenoter: Ylang Ylang, arabisk jasmin, fresia, monoi Bunnoter: Tiareblomst, vanilje
100% Naturlig. 80% økologisk.
kr 379,-

img_5664

 

Til mannen:

Diesel BAD
Diesel BAD er en frekk og dristig, men samtidig sofistikert duft. En duft som kombinerer duftakkorder fra tobakk og kaviar for å skape en avhengighetsskapende og pulserende, men samtidig frisk duft med en treaktig og raffinert følelse.
Diesel BAD EDT har en veiledende pris: 35 ml / 425 kr, 50 ml / 540 kr.
Diesel BAD fås også som gavesett!
Inneholder: BAD EDT 35 ML, BAD SHOWERGEL 50 ML.
Kr.  425,-

 

diesel-coffret-bad-compo-02-dbd

Sist, men ikke minst: Gave til deg.

Environ Festive Boksen – gave til deg!
Environ har produkter for deg som vil ha litt krutt! Produkter basert på A-vitaminer som virker svært hudfornyende.
Festive boks Inneholder Youth EssentiA eye gel som reduserer linjer, rynker og pigmentering.
Liten Revival Mask- face lift på boks. 3 syrer: mandelic, asiatic og lactic acid. Fjerner også porer.
Hydrating Oil Capsules (10 stk) Retinol i oljeform. For alle hudtyper
Denne får du gratis ved kjøp av to alternative pakker, i utvalgte Environ klinikker.
Verdi: kr. 1734,-
img_5706
Gave1:
Sebuwash: nydelig rensegel som renser uten å strippe huden for naturlig fuktighet. Hovedingredienser er salisylsyre og tea tree.
Youth EssentA rens og tonic
Fløyelsmyk rense melk som gir næring til huden. Tonic: ingrediens Transcutol som øker opptaket av kommende kremer. Kan bruke ett par dråper i utvalgt dagkrem for optimalt opptak av ingredienser.
Gave2:
Alpha Toner Forte: Tonic basert på glykolsyre. Eksfolierende og oppstrammende. Super på acne/solskadet hud.
Super moist + Deilig nærende fuktighetskrem med shea butter. Super som klimakrem for HELE familien(super på min minste med atopisk eksem)
Avst 2_ fyll huden med vitamin A. Dag/nattkrem som fukter, pleier og REPARERER. Mest dokumenterte ingrediensen innen hudpleie