Min styrke er hudpleie. Når det gjelder makeup ville jeg vært ganske udugelig uten så mange flinke mennesker rundt meg som stadig gir meg fine tips, som funker!..
makeup4

Her er 5 tips jeg ikke klarer meg uten:

 

Pudder på vippene.

Mine vipper ser ut til å bli tynnere og tynnere med årene, så mascara som tilfører fylde er helt klart «min greie». I tillegg har jeg lært at et lite lag pudder på vippene før påføring av mascara gir vippene enda mer fylde. Du ser faktisk forskjell. Jeg bruker et transparent pudder og det er viktig å bare benytte et helt tynt lag, slik at dette ikke klumper seg. Pudder først og så et par lag mascara = fyldigere vipper!

Krølltang på vippene?

Nei, ikke helt. Men du kan varme vippetangen noen sekunder med hårføner før bruk. Dette vil gi omtrent samme effekt som en krølltang gir ditt hår. Vippene bøyes lettere og det holder lenger.
Jeg forsøker å være litt snill med mine vipper til hverdags, så dette er et triks jeg benytter når jeg vil ha litt ekstra effekt.

Applying eye makeup products on woman's face. Eyes Makeup. Eyes shadows. Eye shadow brush. Perfect face makeup process.

Lengre vipper

Jeg bruker vippeserum, og det hjelper virkelig! Men hva annet kan du gjøre for å få vippene til å se lengre ut? Jo, du kan legge en mørk liner på våtkanten på øverste øyelokk.  Dette vil gi et inntrykk av lengre vipper, ved å forlenge det mørke området.

kredittkortskygge

Kredittkortskygge

Jeg er litt slurvete når jeg legger øyenskygge så dette trikset har jeg brukt lenge: bruk ditt kredittkort som en linjal i ytterkant av øyet der du vil at skyggen skal stoppe.  Effekten bli markant og mer dramatisk, den gir et perfekt «cateye»!

 

Grå hverdag?

Har du sovet lite? Er huden grå og gusten? På en slik dag vil du sannsynligvis ikke få en frisk glød uansett hva du gjør med din makeup. Redningen er en frisk og sterk leppefarge.  Alle kan bruke en sterk farge på leppene, få hjelp til å finne din farge med riktig undertone. Denne vil redde deg ut av enhver grå hverdag.

 

Rouge som forsvinner på et blunk?

Ikke så merkelig om du bare stryker den lett på huden. Du må jobbe med kosten, jobb rougen «inn i» foundationen under. Legge du den forsiktig på toppen så forsvinner den før du når utgangsdøren. Jobber du med sirkelbevegelser og en fast hånd vil du nok slite mer på rougekosten, men til gjengjeld sitter rougen hele dagen.
 meg
Lærte du noe? Eller har du andre triks jeg burde vite om? Del med meg!