Skintific AS lanserte nylig en helt ny hudpleieserie på det norske markedet; Bio Therapeutic. Jeg har vært så heldig å få teste en behandling fra denne serien hos Gimle parfymeri, flaggskipklinikk for Bio Therapeutic.

img_5493

Gimles Platinum Eye Treatment

Dette er en firedelt ansiktsbehandling, spesielt utviklet for det sarte området rundt øynene. Perfekt for meg som allerede har linjer rundt øynene. Det er i dette området de første aldringstegnene kommer, ofte kalt «kråketær».
Ved hjelp av maskinteknologi fra hydrodermabrasion, AIR, mikrostrøm og LED, jobbes det spesifikt med huden rundt øynene. Behandlingen vil stramme opp, redusere fine linjer og hovenhet, samt øke mikrosirkulasjonen og fukte tørr hud.

 

Steg 1 : peeling

Eksfoliering av huden gjennomføres med diamantslip i kombinasjon med Aquafuse Foam peel. Deretter slipes huden med en mildere diamantslip, denne gangen med Hydrate toner. Man gjentar gjerne prosedyren en tredje gang hvor man benytter en enda mildere diamantslip. Dette gir umiddelbare resultater på huden, jeg kjenner dette jobber godt under behandlingen. Elsker effekten av diamantslip kombinert med aktive ingredienser.

img_5488

Steg : innslusing

Innslusing av oksygen på øyepartiet ved hjelp av bt-accent® AIR jet. Dette skal fylle  linjer og rynker og ha en utglattende effekt. Jeg elsker innslusing! Jeg både kjenner og ser at aktive produkter har trukket godt ned i huden.

img_5492

Steg 3 : Mikrostrøm

Mikrostrøm brukes i kombinasjon med aktive produkter som skal gi et løft til øyepartiet. Man jobber her med ulike grep som bidrar til å glatte og løfte musklene. Som en treningsøkt for ansiktsmuskler. Etterpå legges en maske på på øyeområdet som skal virke i 5 minutter. Mikrostrøm bidrar til økt penetrasjon og absorbsjon av produktene som er lagt på huden.

img_5495

Steg 4 : LED

LED lys benyttes i kombinasjon serum og øyemaske. Lyset påvirker ATP syntesen som er viktig for cellefornyelsen i huden. LED lys har en sirkulasjonsøkende effekt og produkter vil absorberes bedre. LED lys kan velges ut fra kundens behov; rødt lys forebygger aldring, mens blått lys er fint for en uren hud og har bakteriehemmende effekt. En kombinasjon av de to gir et lilla lys og er fin å bruke på voksen, uren hud.

img_5501

Hjemmepleie:

Platinum Peptide Restore øyekrem, anbefales for daglig hjemmebruk. Den inneholder Hesperidin Methyl Chalcone som reduserer mørke ringer, irritasjon og er en kraftig antioksidant.
 img_5486
For en gammel hudpleier er denne behandlingen er perfekt kombinasjon av all teknologi jeg vet virker (i fornyede utgaver) kombinert med de nyeste aktive ingredienser. Samtidig var min terapeut for dagen, Julie, trolig dyktig. Med varme, trygge hender ga hun meg akkurat det min hud hadde behov for og huden glødet i lang tid etterpå! Denne behandlingen finnes i flere varianter, tilpasset dine behov. Jeg kan virkelig anbefale å teste!
På Gimle koster denne behandlingen 1690,-
Prøv du også!