Jeg kom over denne nyheten siste jeg var hos frisøren og ble litt overrasket over at det skulle eksistere et behov for parfyme til håret. Nå, to uker etterpå er jeg «solgt».

image1

Jeg elsker duften av hår som akkurat har vært hos frisøren! Gang på gang tror jeg at jeg skal klare det samme om jeg kjøper med meg helt samme shampo og balsam hjem, men det blir aldri helt det samme.
Duften du kjenner på kontoret, i parken eller på en fest. Duften av den ene som har truffet helt rett med sin parfyme. Den gjør noe med deg, ikke sant? Ikke minst får du et bilde av en selvsikker og elegant person. Jeg synes på ingen måte en duft til håret skal være lik en parfyme, men fresht og nyvasket kan håret gjerne lukte alltid!

222260_j1_0002_km222260_i1_0002_km-2

Parfyme til håret

Goldwell Kerasilk tilbyr fire forskjellige dufter til håret. De gir en følelse av nyvasket hår, samtidig som de gir pleie til håret. De finnes i fire forskjellige varianter:
Control: Orientalske toner, kombinert med myke tresorter skaper en varm aura.
Reconstructor: En magnolia jasmine blend med patchouli gir en mangfoldig karakter.
Repower: Freesia lily innebygget i lys sitrus som gir en frisk duft.
Color: elegante nyanser av roser, avrundet med hvit musk som gir en luftig duftsammensetning.
Alle motvirker statisk hår. De gir lett glans og pleie, samtidig som de motvirker og forebygger dårlig lukt i håret.
222260_k1_0002_km222260_h1_0002_km

Sprayes inn i allerede stylet hår og kan, om ønskelig, påføres flere ganger daglig.

Kr. 380,-

 

Jeg trodde aldri dette skulle være noe for meg, men jeg er avhengig! Prøv du også!