Permanent makeup (PMU) er ikke lenger forbeholdt de som mister ansiktshår. De som er gode på slike behandlinger har ventelister lange som år. Når noe er så populært dukker det opp en rekke useriøse aktører på markedet. Jeg ber deg bruke tid på å velge behandler. Her er det så mange faktorer som avgjør om resultatet blir bra.
img_1002

Bedøvelse før behandling

Jeg mistet mine bryn etter medisinering for snart 20 år siden og da de ikke kom tilbake måtte jeg finne en annen løsning. Jeg var vant til tykke, alt for buskete bryn. Det var ikke noe alternativ å ikke ha bryn i det hele tatt. På den tiden var permanent makeup (PMU) ganske nytt i Norge. Jeg var svært skeptisk, men lot en venninne gi meg nye bryn. Det skal nevnes at dette er en hudterapeut, med spesialkompetanse på makeup, form og farge som jeg stoler 100% på. Ingen andre ville få lov å gjøre endringer midt i mitt ansikte!

 

I løpet av disse 20 årene har jeg fått påfyll hvert år, da fargen har falmet og rødpigmentet synes for godt. Dette er nok spesielt synlig for oss som ikke har hår. Jeg har alltid vært nøye på hvem som har utført behandlingen, jeg har kun brukt tre forskjellige terapeuter på 20 år. Alle med lang erfaring og mange gode resultater å vise til!
Når jeg nå skulle fylle på med ny farge falt valget på  «SOL permanent makeup». De er et av firmaene som utdanner innenfor denne bransjen og de har en mengde veldig takknemlige kunder som stadig vender tilbake. Jeg har følt meg  veldig trygg hos Anniken, som har korrigert og fylt på mine bryn over tre behandlinger. SolPMU har 2 avdelinger.
En i Oslo og en i Mosjøen. I tillegg har de kurslokale på Bislett.

 

Jeg har, selv om jeg allerede har PMU på brynene, vært gjennom målinger og vurderinger før ønsket behandling ble satt i gang. Som nevnt er det 20 år siden mine bryn var nye. Jeg går ut fra at både trendene og ansiktet mitt har endret seg en del på denne tiden. Det var trygt å vite at dette ble målt opp på nytt og veldig godt å vite at mine bryn faktisk var anatomisk riktige. Kun små endringer måtte til.

 

Anniken gjorde påfyll og korrigeringer fordelt på 3 behandlinger. Det er normalt med 2-3 behandlinger på bryn. Mellom hver behandling fikk fargen tid til å sette seg og de Anniken kunne lettere se hvilke endringer som måtte til da jeg kom tilbake. Folk tar forskjellig farge og fargen flyter forskjellig ut i huden, så det oppleves trygt å bruke tid på dette.

img_1413

Jeg var kjempefornøyd allerede etter en behandling og nå når jeg er ferdig med behandling nr tre er jeg absolutt overbegeistret! For første gang har jeg også fått lagt farge med stråteknikk. Dette vil si at de bruker en teknikk som ikke bare fordeler farge på huden, men resultatet ser faktisk ut som hår. For meg som ikke har hatt hår i brynene på lang tid gir dette helt enkelt en LYKKEFØLELSE!
Dette anbefaler jeg på det sterkeste!