Har du tenkt over hvor mange du møter i løpet av en dag, som har satt botox? At de døde ansiktene, med overfylte lepper, ikke er alene om å bruke denne injeksjonen. Er du i min alder, passert 40, kan du regne med at du har flere venninner og kollegaer som bruker botox enn de som ikke gjør det. Og når injeksjonen er satt så korrekt at ikke omgivelsene merker det, da er det gjort riktig. For vi vil jo ikke se like ut alle sammen?! Vi vil jo bare hjelpe naturen litt, LITT! Små endringer rundt øynene eller i pannen gjør underverker for helhetsinntrykket og du vil bare se ut som du har sovet dobbelt så mye som du egentlig har.

dsc_0272

Husk at det ikke nytter å sette aldri så mange injeksjoner hvis ikke huden er velstelt. En god hudpleierutine slipper du aldri unna om du ønsker en hud som har det godt, og ser best mulig ut.

 

Hva er Botox/Botulinumtoksin ?

Botuliniumtoksin A er et bakterielt protein som forekommer naturlig. I kosmetisk øyemed benyttes botuliniumtoksin A til å glatte ut rynker.
Små doser av dette stoffet injiseres rett under huden med en tynn nål, i muskelen som behandles for å redusere rynkene. Det blokkerer nerveimpulsen spesifikt, slik at musklene som er ansvarlige for sammentrekningene som forårsaker rynkene, slapper av. Andre nervefunksjoner, som berøringssansen i huden, påvirkes ikke. Dette glatter effektivt ut dype furer og rynker, og forebygger også dannelsen av nye rynker. Behandlingen er enkel, effektiv og smertefri.
 smilelinjeranki
Før og etter Botox på kråketær/linjer ut fra øyne
Jeg stoler 100% på Anette på Signaturklinikken! Hun har lang erfaring og en naturlig tilnærming til injeksjoner. Hun ser hvor jeg kan ha nytte av endring og hvor jeg absolutt ikke bør ha det, for å få et så naturlig resultat som mulig.
Stikkene er ubetydelige! Jeg fikk et par små blåmerker. Effekten kom etter nesten en uke og varte i tre måneder. Jeg kommer garantert tilbake til Anette! Ikke kjøp slike behandlinger på tilbud! Jeg tør ikke engang tenke over hva det kan resultere i. Sørg for at du går til en som har jobbet lenge med dette og som setter injeksjoner hver dag. Du vil elske det!