Biotherm lanserte i august 2016 en helt unik formel i en krem: en krem-i-olje blanding. Jeg har allerede rukket å teste denne og elsker denne konsistensen!

blue-therapy-cream-in-oil-tekstur

L’Oreal Research oppdaget at sulfatert sukker, som finnes naturlig i Stratum Corneum spiller en viktig rolle i hudens sammensetning og struktur. Som mange andre viktige hudelementer, avtar mengden med alderen. Marine Connectum TM er et sulfatert sukker som har en unik bindingskraft i huden.  Ved å bruke sulfatrert sukker i produktet skal motstandsdyktigheten, strukturen og jevnheten i huden din øke. Innovasjonen ble skapt etter å ha knust olje molekylene frem til de smeltet sammen til en behandlende og restaurende krem som gir huden den ultimate næringen.

blue-therapy-cream-in-oil-50ml

Blue Therapy Cream-In-Oil er lettere enn en krem, men likevel rik. En blanding av fettrike oljer som brytes ned når den påføres huden, skal gi næring lik en balsam. Den skal opprette tetthet uten å være tung.  Det tok forskerne tre år med undersøkelser for å identifisere denne mikroorganismen og fem år og mestre den bioteknologiske prosessen for å fremstille og rense Marine Connectum TM for å kunne brukes i Blue Therapy Cream-In-Oil.
«Dette er et molekyl som er umulig å fremstille syntetisk.

 

Min mening:

Dette er  et produkt som passer min tørre, blandingshud perfekt. Den er lett i konsistens og smelter raskt inn i huden. Likevel føles huden mettet. Nydelig produkt! Deilig duft! Anbefales på det varmeste!
Kr. 550,-