Jeg har akkurat blogget om tørt høsthår. Og selv om jeg ikke selv er frisør, så har jeg et par rundt meg som er det! Og som er like opptatt av hva som hjelper håret, som jeg er med huden. I tillegg har jeg faktisk hatt hår i over 40 år… Og jeg har i minst 20 av de brukt brukt profesjonelle produkter.  Det er nok litt av årsaken til at jeg kan ha et sunt, langt hår i voksen alder.
img_0869

Jeg har testet mange forskjellige produkter, men disse kommer jeg stadig tilbake til:

Shampo:

Goldwell KERASILK CONTROL Shampoo
Denne serien med hjemmepleie følger egentlig en intensiv kur som utføres i salong. En kur som glatter og pleier håret og hvor resultatet varer i 3 mnd!! Produktene til hjemmebruk er så gode at jeg har hatt stor glede av de selv om jeg ikke har testet denne salongkuren. Shampoer inneholder Keratin og Silke, som pleier frizzy, uregjerlig og tørt hår. Vasker skånsomt og mykgjør håret.
Kr.  260,-

212153b_a_a1_0002_km

L’Oreal Pro Fiber Restore Shampo
Denne shampoen har jeg brukt en stund og jeg elsker både duften og effekten! De benytter en avansert teknikk for å forlenge effekten ingrediensene har på håret. Det kreves svært liten mengde produkt, selv i mitt lange hår. Håret blir mykt, glansfullt og luftig – pleier godt uten å tynge håret!
Kr. 215,-

restore-shampoo-250-ml

KMS California MOISTREPAIR shampoo
Frisk, fuktighetsrik shampo som rengjør samtidig som den reparerer skadet og porøst hår. Forbedrer kambarheten og styrker håret uten å virke tyngende. Inneholder UV beskyttelse. Inneholder naturlige ingredienser fra aloe vera og vanilje, som regulerer fuktighetsbalansen og pleier skadet hår. Nydelig konsistens og duft!
Kr. 245,-
 mr_shampoo_300ml

Balsam:

Goldwell KERASILK CONTROL CONDITIONER
Også balsamen inneholder silke og keratin som pleier håret intensivt! Temmer uregjerlig hår og etterlater en silkemyk og glansfull manke. Denne balsamen er drøy i bruk, men tilfredsstiller den mest tørre hårtype!
Kr. 250,-

212153b_a_b1_0002_km

KMS California MOISTREPAIR conditioner
Fuktighetsrik conditioner som gjenoppbygger porøst og tørt hår. Styrker hårets elastisitet og smidighet. UV beskyttelse. Inneholder naturlige ingredienser fra aloe vera og vanilje som regulerer fuktighetsbalansen og pleier skadet hår. Etterlater et supermykt hår, uten å tynge.
Kr. 270,-

mr_conditioner_250ml

L’Oreal Pro Fiber Restore Conditioner
Balsamen er like drøy i bruk og gir samme behagelige følelse. Den styrker hårstrukturen og gjør hårstråene sterkere. Året føles nyvasket lenge, som om du har vært hos frisør hver gang du vasker håret. Påføres i lengder og tupper. Gir et fantastisk mykt og glansfult resultat!
Kr. 275,-

restore-conditioner

Goldwell KERASILK CONTROL INTENSIVE SMOOTHING MASK
Hårmaske som tilfører maksimal pleie til tørt og livløst hår! Roer et frizzy hår, gir blankt og velpleiet hår og sitter i mange vask! Denne bruker jeg når jeg føler ingenting annet hjelper!
Kr. 360,-

212153_s2_0002_km

Leave-in:

KMS California MOISTREPAIR revival crème
Lett leave-in krem som pleier og gjenoppretter fuktighetsbalansen i håret. Forbedrer kambarheten uten å tynge året. Perfekt til tynne, fine hår. Inneholder naturlige ingredienser fra aloe vera og vanilje som regulerer fuktighetsbalansen og pleier skadet hår.
Bruk: Påfør ønsket mengde i håndkletørt hår. Skal ikke skylles ut.
Tips: Brukes i håndkletørt hår for å tilføre fuktighet og bedre kambarheten. Brukes i tørt hår for å tilføre ekstra fuktighet og få bedre kontroll på brusete hår.
Kr. 249,-
mr_revivalcreme

Goldwell KERASILK CONTROL SMOOTHING FLUID
Et leave-in product som gir masse næring, gjør håret enklet å gre og mer regjerlig. Mykgjør tupper og etterlater håret silkemykt. Tynger ikke. Varmebeskyttende.
Kr. 270,-

212153_o3_0002_km