skin_brightening_serum_bottleEtter innlegget hvor jeg skriver om pigmentering har jeg fått mange spørsmål om hvilke produkter jeg anbefaler. Her er mine favoritter:

 

EA Pro Skin Brightening Serum

Et spesialisert serum med en unik kombinasjon av AHA/Retinoid konjugat og klorogensyre som har unike lysnende egenskaper og normaliserer ujevn hudtone.
Huden etterlates jevnere, klarere, mykere og mer strålende.
Pris: 879,-

 

glo therapeutics Brightening Serumbrightening-serum

glo therapeutics Brightening Serum inneholder et vidt spekter av ingredienser som motvirker hyperpigmentering. Disse ingrediensene tar fatt i selve årsakene til problemet, og resultatet er en forfrisket og glansfull hud. Hvis man vil oppnå bedring som varer over tid, er dette produktet trygt å bruke både ofte og over et lengre tidsrom. Påfør en liten mengde på ønskede områder eller over det hele en eller to ganger daglig. NB: Dette produktet inneholder AHA som kan forsterke hudens følsomhet overfor sollys
Kr. 595.-

 

Guinot Creme Jour Eclaircissantnewhite-creme-jour

Dagkrem til pigmentering, med SPF 30
Med behagelig konsistens og inhold av Melanoxyl og Vitamin C vil denne kremen virke lysnende på hudtonen. Den beskytter mot UVA og UVB og forebygger pigmentering. Brukes i minst 30 dager for å se resultat.
Kr. 959,-

 

aesthetic line Home Peelpigment_homepeel

En krem som brukes daglig etter Mesopeel eller andre peelinger. Den kan også benyttes alene som en mildere peeling i hjemmet.
Den reduserer hyper pigmenteringer i huden forårsaket av for sterk soling, hormonelle endringer, stress, akne, og alder.
Ved solskadet hud øker Home Peel dannelsen av nye hudceller til overflaten. Resultatet er at huden ser friskere og yngre ut.
aestehtic line Home Peel er en vedlikeholdskrem som alene brukes som nattkrem. I spesielt hårdnakkede tilfeller anbefales bruk morgen og kveld. Påføres om kvelden (evt. også morgenen), enten i hele ansiktet eller direkte på pigmentflekkene.  Om man blir rød og huden begynner å flasse, kan man redusere mengden man bruker eller redusere antall dager.
Kr. 1.850,-

 

Skin Tech Blending Bleaching Cream

Skin Tech Blending Bleaching Cream demper og til dels fjerner forskjellige typer pigmenteringer som kan oppstå etter solskader, pigmenteringer av generell aldring av huden, svangerskap og/eller ved bruk av p-piller. Produktet brukes både i kombinasjon med peelinger og som hjemmebehandling alene. Blending Bleaching Cream hemmer hyperpigmenteringer ved å redusere melaninsyntesen i huden.
Kr.  780,-

 

Tebiskin LC Lightening Creame

Et spesialprodukt basert på aktive ingredienser som redduserer pigmentproduksjonen og jevner hudtonen. Forebygger og behandler pigmentering som skydes solskade. Brukes morgen og kveld, av alle hudtyper som sliter med pigmentering.
Kr. 695,-